reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja tez mam zamiar chodzic na basen ale tylko 1xw tygodniu zawsze cos. Chodze od kilku lat tak i nie mam zamiaru rezygnowac:) jedynie z sauny musze zrezygnować bo jest niewskazana w ciąży ale czego się nie robi dla malenstwa :)
Ja dzis wstalam jakoś bez chęci do wszystkiego. Nic mi sie nie chce ......

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja również uwielbiam basen. Ale zamierzam chodzić po I trymestrze bo podobno teraz jestem bardziej narażona na bakterie i infekcje i są bardziej niebezpieczne niż w kolejnych trymesttach ;) tak mi poradziła moja lekarka. więc poczekam i też niestety muszę zrezygnować z mojej ukochanej sauny ;) ale dzidziuś najważniejszy! ;)

Ja myślę zapisać się na pilates dla ciężarnych. Akurat nam pod samym domem, wiec warto by było skorzystać.

Zastanawiam się tylko kiedy zacząć - do tej pory jednak byłam bardziej kanapowcem [emoji6]

Ja myślę zapisać się na pilates dla ciężarnych. Akurat nam pod samym domem, wiec warto by było skorzystać.

Zastanawiam się tylko kiedy zacząć - do tej pory jednak byłam bardziej kanapowcem [emoji6]

Świetny pomysł ;)
Sama bym chciała się zapisać, ale nawet nie wiem czy jest jakiś w mojej okolicy, będę musiała obczaić ;)

Kobietki powiedzcie cos na temat stomatologii w ciazy. Mam wyleczyć dwa zeby. Jeden odezwał się kilka dni temu drugi pozostałość po problemach zoladkowych, erozja zęba po.prostu nie zdążyłam. Ginekolog mowil ze moge isc juz ze nie ma przeciwwskazań i wszystko mozna nawet trzeba..no i umowilam sie ale mam dylemat czy rzeczywiscie wszystko mozna(znieczulenie wiem ze jest specjalne dla kobiet w ciazy)

Kobietki powiedzcie cos na temat stomatologii w ciazy. Mam wyleczyć dwa zeby. Jeden odezwał się kilka dni temu drugi pozostałość po problemach zoladkowych, erozja zęba po.prostu nie zdążyłam. Ginekolog mowil ze moge isc juz ze nie ma przeciwwskazań i wszystko mozna nawet trzeba..no i umowilam sie ale mam dylemat czy rzeczywiscie wszystko mozna(znieczulenie wiem ze jest specjalne dla kobiet w ciazy)
Można. Poinformuj tylko stomatologa że jesteś w ciąży. Najczęściej znieczulają lignokaina a ja można w ciąży

ckai9jcgk10emd23.png

Cześć [emoji5]

Jestem tu nowa. Termin na 25 sierpnia. Pierwsza wizyta za nami- serduszko jest i ładnie bije.
Z racji, że jest to ciąża po poronieniu (o nim dowiedziałam się na usg 12tygodnia) to dopki nie przekroczymy pierwszego trymestru będę ciągle się stresować ze będzie powtórka.

W domu dodatkowo mam brzdaca, który w marcu skończy 2 lata [emoji5]

Witaj :* mi termin z kalkulatorów internetowych wychodzi na 25.08 :) ale wizytę mam 10.01 wiec pewnie wtedy wszystkiego się dowiem dokładnie :)

reklama
Do góry