reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny widzicie mój suwaczek? Bo mam w sygnature skopiowane link a ja swojego nie widzę...
Pralinka, ja nie widzę :( ale ja używam aplikacji, jak sama używasz i chcesz mieć widoczny suwaczek to w ustawieniach aplikacji w sygnaturze musisz też ten kod wkleić

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
@Colorado1989 a tą aplikacje to przez sklep play się ściąga? Sorki ze tak wypytuje ale jestem kompletnie zielona w tym temacie i po raz pierwszy udzielam się na jakimkolwiek forum... :p

Aaaa to stąd się biorą podwójne suwaczki, że niektóre osoby mają w aplikacji i w przeglądarce w sygnaturze osobno ustawione?
@Colorado1989 - u Ciebie na przykład są dwa suwaczki.

Ja korzystam z forum przez przeglądarkę i suwaczek pralinki92 widzę. Sama mam w sygnaturze suwak (od niedawna) ale pewnie jak ktoś patrzy przez aplikacje to go nie widać.

Hej,ja tez pisze przez stronkę ,bo wygodniej mi jakoś.

A co do mdłości nie miałam w pierwszej ciąży a teraz mam i nie życzę nikomu

Ostatnio czuje napięcie /ciągniecie w brzuchu i do tego te kłucia w pochwie mnie trochę martwią.wizyta dopiero za dwa tyg ..tez tak macie?

U mnie brzusio już na takim etapie ze tylko legginsy bo wszystkie spodnie mogę nosić owszem ale z odpietym guzikiem hehe

reklama
@pralinka92 Dopiero wstałam takie mnie nudności dopadły... :(
A suwaczka u Cb nie widzę na aplikacji.
@Colorado1989 dokładnie! Ja tam zazdroszczę tym bez objawów [emoji23] i jakby któraś chciała się pomęczyć chętnie bym się zamieniła [emoji23] już druga ciąża daje mi popalić [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

Do góry