reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Widać mój suwaczek ?:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z aplikacji nie widzę

ckai9jcgk10emd23.png

Hej,ja tez pisze przez stronkę ,bo wygodniej mi jakoś.

A co do mdłości nie miałam w pierwszej ciąży a teraz mam i nie życzę nikomu

Ostatnio czuje napięcie /ciągniecie w brzuchu i do tego te kłucia w pochwie mnie trochę martwią.wizyta dopiero za dwa tyg ..tez tak macie?

U mnie brzusio już na takim etapie ze tylko legginsy bo wszystkie spodnie mogę nosić owszem ale z odpietym guzikiem hehe

Dokładnie, też nie życzę nikomu i dziwię się że ktoś się martwi że nie ma objawów ;) Jedna narzeka bo ma objawy a druga chciałaby miec objawy hihii. W pierwszej ciąży nie miałam dosłownie nic oprócz brzucha, czułam się świetnie, do tej pory nie przyszło mi do głowy że mogłabym się tym martwić. Całe szczęście że wcześniej nie wiedziałam że brak objawów to źle rozwijająca się ciąża czy coś :p Prawda jest taka że każda ciąża jest INNA. Znam wiele dziewczyn z 2,3 dzieciaczków i dla nich każda ciąża przebiegała zupełnie inaczej. Ja jestem zaskoczona że teraz tak cieżko to przechodzę, wydawało mi sie, wręcz byłam przekonana że teraz bedzie tak samo jak za pierwszym razem, no ale...

NowaNatka Mnie ostatnio po spacerze mega bolały pachwiny że ledwo doszłam do domu. Brzuch tez czasem pobolewa, kłucia też mam. Raczej to nie powód do niepokoju, u mnie wszystko dobrze się rozwija. Także nie zamierzam się stresować, bardziej zastanawiam sie kiedy miną te wszystkie objawy. Nudności mnie męczą okragłą dobę, żylak mi już wylazł i boli, musze kupić pończochy uciskowe. Do tego stan mojej cery i włosów woła o pomstę do nieba!! Wyglądam tragicznie

Dziewczyny mam takie pytanie, może któras tak miała lub ma. W nocy latam oczywiście czesto siku, średnio co 2godziny. Ostatnio jak wybiła "moja godzina" to pół nocy siedziałam w kibelku i ani kropelki, a cisnęło na pęcherz niemiłosiernie, dopiero rano coś się odblokowało. Taką sytuację już miałam 3 razy, w nocy, oczywiście noc nie przespana, bo chce mi się a nie mogę ;) Nie boli nic a przy zapaleniu pęcherza to raczej boli? Muszę poprosić gina o dodatkowe badania, może jakiś piasek na nerkach czy coś?

@KatiNails oj bidulko... widzę że fasolka nie ma litości dla mamusi swojej :p ale będzie lepiej :*

Dziewczyny a jak właśnie z waszymi brzuszkami? Ja powiem wam szczerze, że już swojego nie wciągnę...

Też już chodzę w spodniach z odpiętym guzikiem, mam taki napuchnięty brzucholek ;) Dobrze że kupiłam dwie pary dżinsów ciążowych na wyprzedazy, na dniach się przełączę już na nie ;)

reklama
Kurcze a myślałam , że już fiksuje ze to nie możliwe żeby tak szybko brzuch wyskoczył :) nawet dzisiaj mój mąż się pytał czy to normalne żeby tak mi brzuch dostawał jak jest tak wcześnie hehe; )

Do góry