reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No, i pierwsza krzywa cukrowa ciążowa prawie za mną. Lepsze drinki mogliby wymyślić do tego badania [emoji16] albo badanie po obciążeniu snickersem [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Od rana przebieram nogami bo dziś o 11 mam pierwsza wizytę u lekarza. Aż mi się jakieś bulgoty z nerwów z flaczków wydobywają :D

Uu to super :D trzymam kciuki ✊ koniecznie daj znać po wizycie :) ja mam 10.01 i tez nie mogę się doczekać kurde... ale to jeszcze tydzień, szybko zleci mam nadzieję :D

Ja przed wizytą, gdzie miało być widoczne serduszko, to byłam bliska zasłabnięcia z nerwów [emoji4] a potem to mi lepiej też nie było, bo było mi słabo już z wrażenia [emoji16]

Dziewczyny, ja wiem, że jedne z nas mają dolegliwości, ale pisanie, że to oznaka zdrowo rozwijającej się ciąży to trochę nadużycie :) potem te co mają łagodne objawy, albo brak, panikują, że pewnie coś nie tak, albo że za mało je mdli, albo że tylko mdli, a nie rzygają jak kot [emoji16] co na to można poradzić? Każda z nas jest inna, każda ciąża jest inna. Dajcie swoim organizmom działać po swojemu [emoji4]

8une3e3kck8m6mea.png

Jestem za :) ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów,tylko raz nagle zwymiotowałam od zapachu który mi nie odpowiadał a tak to żadnych objawów,niczego a dziś mam 7 letnią zdrową córeczkę :) dlatego nie zamartwiajcie się na zapas bo tylko się niepotrzebnie nakręcacie a to szkodzi maluszkom... :* głowy do góry laseczki :* :*

Ja przed wizytą, gdzie miało być widoczne serduszko, to byłam bliska zasłabnięcia z nerwów [emoji4] a potem to mi lepiej też nie było, bo było mi słabo już z wrażenia [emoji16]

Dziewczyny, ja wiem, że jedne z nas mają dolegliwości, ale pisanie, że to oznaka zdrowo rozwijającej się ciąży to trochę nadużycie :) potem te co mają łagodne objawy, albo brak, panikują, że pewnie coś nie tak, albo że za mało je mdli, albo że tylko mdli, a nie rzygają jak kot [emoji16] co na to można poradzić? Każda z nas jest inna, każda ciąża jest inna. Dajcie swoim organizmom działać po swojemu [emoji4]

8une3e3kck8m6mea.png
Oj zgadzam się z Tobą w 100%. Progesteron na każdą z nas działa inaczej. Jestem spokojna choć mam minimum objawów ale domyślam się że nie jedna dziewczyna tutaj popada w lekki nerw. A tak w ogóle jak mówię mężowi jakie Wy macie objawy i jak współczuję Wam tego, że nie macie tak lekko jak ja to on stwierdza, że może jestem stworzona do rozrodu i że jego ewolucyjne przystosowanie zapewne wiedziało o tym już lata temu gdy się poznaliśmy :)

Oj zgadzam się z Tobą w 100%. Progesteron na każdą z nas działa inaczej. Jestem spokojna choć mam minimum objawów ale domyślam się że nie jedna dziewczyna tutaj popada w lekki nerw. A tak w ogóle jak mówię mężowi jakie Wy macie objawy i jak współczuję Wam tego, że nie macie tak lekko jak ja to on stwierdza, że może jestem stworzona do rozrodu i że jego ewolucyjne przystosowanie zapewne wiedziało o tym już lata temu gdy się poznaliśmy :)
Mój to samo ostatnio wymyślił [emoji16]stwierdził nawet, że jestem spokojniejsza niż przed ciążą [emoji4]

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Do góry