reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny widzicie mój suwaczek? Bo mam w sygnature skopiowane link a ja swojego nie widzę...
Pralinka, ja nie widzę :( ale ja używam aplikacji, jak sama używasz i chcesz mieć widoczny suwaczek to w ustawieniach aplikacji w sygnaturze musisz też ten kod wkleić

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
@Colorado1989 a tą aplikacje to przez sklep play się ściąga? Sorki ze tak wypytuje ale jestem kompletnie zielona w tym temacie i po raz pierwszy udzielam się na jakimkolwiek forum... :p

Aaaa to stąd się biorą podwójne suwaczki, że niektóre osoby mają w aplikacji i w przeglądarce w sygnaturze osobno ustawione?
@Colorado1989 - u Ciebie na przykład są dwa suwaczki.

Ja korzystam z forum przez przeglądarkę i suwaczek pralinki92 widzę. Sama mam w sygnaturze suwak (od niedawna) ale pewnie jak ktoś patrzy przez aplikacje to go nie widać.

Hej,ja tez pisze przez stronkę ,bo wygodniej mi jakoś.

A co do mdłości nie miałam w pierwszej ciąży a teraz mam i nie życzę nikomu

Ostatnio czuje napięcie /ciągniecie w brzuchu i do tego te kłucia w pochwie mnie trochę martwią.wizyta dopiero za dwa tyg ..tez tak macie?

U mnie brzusio już na takim etapie ze tylko legginsy bo wszystkie spodnie mogę nosić owszem ale z odpietym guzikiem hehe

reklama
@pralinka92 Dopiero wstałam takie mnie nudności dopadły... :(
A suwaczka u Cb nie widzę na aplikacji.
@Colorado1989 dokładnie! Ja tam zazdroszczę tym bez objawów [emoji23] i jakby któraś chciała się pomęczyć chętnie bym się zamieniła [emoji23] już druga ciąża daje mi popalić [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

Do góry