reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A w jakim wieku macie już dzieci? Ja mam córkę która we wrześniu skończy 8 lat , także będzie pomocnica w domu :) nie mogła się doczekać rodzeństwa :)

reklama
A w jakim wieku macie już dzieci? Ja mam córkę która we wrześniu skończy 8 lat , także będzie pomocnica w domu :) nie mogła się doczekać rodzeństwa :)
U mnie duza roznica wieku bedzie bo corka 12(w kwietniu 13) i syn 10lat (w tym roku 11 we wrześniu)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mozna brac rutinoscorbin lub inna wit c. Do nosa woda morska. W aptece pani mi dala taka z ibupromu, mozna uzywac w ciazy, na gardlo argentin-t jest dozwolone i faringosept rowniez ja jeszcze smarowalam pod nosem vickiem mozesz tez obraz kilka zabkow czosnku i rozgniesc w cienkiej skarpetce i powiesic w domu tez pomaga lub do kubka z goraca woda dac lyzeczke vicka i wdychac rowniez jest dobre :)
Co do rutinoscorbinu i wit.C to bylabym ostrozna bo ta witamine (choc jest rozpuszczalna w wodzie, a nie w tluszczu) dość latwo jest przedawkowac w ciąży i moze to byc szkodliwe dla płodu.

Moja córka pod koniec stycznia kończy 4 lata - nie mam pojęcia kiedy to zleciało , dopiero co się urodziła [emoji31][emoji31][emoji31]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Moja córka pod koniec stycznia kończy 4 lata - nie mam pojęcia kiedy to zleciało , dopiero co się urodziła [emoji31][emoji31][emoji31]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No leci ten czas strasznie... nie obejrzymy się a już nasze bąble będą na świecie :) ale powiem wam szczerze, że dla mnie to jeszcze jest jakaś abstrakcja... ciesze się ze jestem w ciąży ale nie dociera to do mnie jeszcze... nie staraliśmy się jakoś specjalnie i poprostu mieliśmy niespodziankę na święta :)

Ja mam dzieci w wieku prawie 16 miesiecy a druga corka w teraz bedzje miec 3,5 roku :)
Ja pytalam doktorki i mowila ze spokojnie mozna brac rutinoscorbin ale akurat az mi kupil fullrutin i to bralam.

Ja też mdłości nie mam, ale wolałabym je w zamian za moje leki na depresję. Odstawiłam jak tylko dowiedziałam się, że jestem w ciąży i teraz jest masakra. Chłop nie pomaga bo nie rozumie i walczy o swoje racje, gdy mam na twarzy wypisane : "chodząca bomba". Któraś też była zmuszona do odstawienia psychotropow?
Ja niestety nie pomoge ale rozumiem ze nie jest ci łatwo .... a moze podpytaj lekarza czy cos ziolowego mozesz cos co rowniez moglo by pomoc.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Ja również 10.01 :-) Już się nie mogę doczekać! Panikuje bo ostatnio coś częściej mnie pobolewa raz z lewej strony, raz na dole.. takie jakby ciągniecie albo skurcze przed okresem.. hmmm.. mam nadzieje, ze wszystko będzie w porządku.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry