reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A w jakim wieku macie już dzieci? Ja mam córkę która we wrześniu skończy 8 lat , także będzie pomocnica w domu :) nie mogła się doczekać rodzeństwa :)

reklama
A w jakim wieku macie już dzieci? Ja mam córkę która we wrześniu skończy 8 lat , także będzie pomocnica w domu :) nie mogła się doczekać rodzeństwa :)
U mnie duza roznica wieku bedzie bo corka 12(w kwietniu 13) i syn 10lat (w tym roku 11 we wrześniu)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mozna brac rutinoscorbin lub inna wit c. Do nosa woda morska. W aptece pani mi dala taka z ibupromu, mozna uzywac w ciazy, na gardlo argentin-t jest dozwolone i faringosept rowniez ja jeszcze smarowalam pod nosem vickiem mozesz tez obraz kilka zabkow czosnku i rozgniesc w cienkiej skarpetce i powiesic w domu tez pomaga lub do kubka z goraca woda dac lyzeczke vicka i wdychac rowniez jest dobre :)
Co do rutinoscorbinu i wit.C to bylabym ostrozna bo ta witamine (choc jest rozpuszczalna w wodzie, a nie w tluszczu) dość latwo jest przedawkowac w ciąży i moze to byc szkodliwe dla płodu.

Moja córka pod koniec stycznia kończy 4 lata - nie mam pojęcia kiedy to zleciało , dopiero co się urodziła [emoji31][emoji31][emoji31]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Moja córka pod koniec stycznia kończy 4 lata - nie mam pojęcia kiedy to zleciało , dopiero co się urodziła [emoji31][emoji31][emoji31]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No leci ten czas strasznie... nie obejrzymy się a już nasze bąble będą na świecie :) ale powiem wam szczerze, że dla mnie to jeszcze jest jakaś abstrakcja... ciesze się ze jestem w ciąży ale nie dociera to do mnie jeszcze... nie staraliśmy się jakoś specjalnie i poprostu mieliśmy niespodziankę na święta :)

Ja mam dzieci w wieku prawie 16 miesiecy a druga corka w teraz bedzje miec 3,5 roku :)
Ja pytalam doktorki i mowila ze spokojnie mozna brac rutinoscorbin ale akurat az mi kupil fullrutin i to bralam.

Ja też mdłości nie mam, ale wolałabym je w zamian za moje leki na depresję. Odstawiłam jak tylko dowiedziałam się, że jestem w ciąży i teraz jest masakra. Chłop nie pomaga bo nie rozumie i walczy o swoje racje, gdy mam na twarzy wypisane : "chodząca bomba". Któraś też była zmuszona do odstawienia psychotropow?
Ja niestety nie pomoge ale rozumiem ze nie jest ci łatwo .... a moze podpytaj lekarza czy cos ziolowego mozesz cos co rowniez moglo by pomoc.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Ja również 10.01 :-) Już się nie mogę doczekać! Panikuje bo ostatnio coś częściej mnie pobolewa raz z lewej strony, raz na dole.. takie jakby ciągniecie albo skurcze przed okresem.. hmmm.. mam nadzieje, ze wszystko będzie w porządku.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry