reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Nie jesteście same dziewczyny :) ja też już wszytsko oglądam... :D :p

Ja też oglądam wszystko chyba odkąd dowiedziałam się o ciąży :-) nawet kilka rzeczy już kupiłam pajacyki w kolorach uniwersalnych dopóki nie poznam płci będę potrochu kupować takich unisex potem już odpowiednio kolorystycznie co do płci :-) oglądanie ciuszków i rzeczy dla bobaskow juz uzależniające.

reklama
Tina tu to potrafią nawet w 16 tc robić pierwsze USG [emoji51] nie wiem jak ja tyle wytrzymam.

Monia, pralinka zabronić oglądania nikt nam nie moze. A jakie to przyjemne [emoji3]

Oliwiapatrycja to już całkiem niedługo badanie

Ja ostatnio pół dnia śpiąca jestem i nic mi się nie chce [emoji52]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny wiem że temat był poruszany ale nie pamietam na której stronie...co bierzecie na przeziebienie? Zatkany nos, zatoki? Inhalacje nie pomagaja, pije syrop z cebuli, czosnku, miodu tez nie bardzo...w czwartek mam do ginekologa, nie wiem z przeziebieniem to do rodzinnej powinnam isc, czy gin tez mi cos moze przypisac?

Tina tu to potrafią nawet w 16 tc robić pierwsze USG [emoji51] nie wiem jak ja tyle wytrzymam.

Monia, pralinka zabronić oglądania nikt nam nie moze. A jakie to przyjemne [emoji3]

Oliwiapatrycja to już całkiem niedługo badanie

Ja ostatnio pół dnia śpiąca jestem i nic mi się nie chce [emoji52]

Nie robią w ogóle prenatalnych pomiędzy 11 a 13 tc? Ciekawe, że podejście do ciężarnych tak bardzo się różni w zależności od kraju. Życzę duuuzo cierpliwości bo to sporo czekania... :)

Z tą kartą ciąży to każdy lekarz zakłada wg swojego uznania. Mi założył ostatnio, dopiero jak serduszko zobaczyliśmy. Dał mi skierowanie na pierdyliard badań, jutro już idę zrobić.17.01 mam u niego następną wizytę i 22.01 wizytę u endokrynologa. Pielgrzymowanie więc czas zacząć [emoji14]

Co do objawów u mnie błoga cisza. Tylko ból piersi i podbrzusza, senność. Modlę się, żeby tak zostało ... [emoji58]

@KatiNails , współczuję tych przebojów :(

8une3e3kck8m6mea.png
Kochana trzeba przeżyć [emoji23] jedną ciążę przeżyłam to i tą przeżyje [emoji23]
Mój mąż się śmieje sam, że my baby mamy przewalone [emoji23] oni zrobią tylko to co do nich należy a my się męczymy.
Ale fajnie że jest taki wyrozumiały, chociaż sam nie widział w jakim stanie byłam w pierwszej ciąży (nie jest biologicznym ojcem mojego syna).

ckai9jcg0yg84wbd.png

Dziewczyny wiem że temat był poruszany ale nie pamietam na której stronie...co bierzecie na przeziebienie? Zatkany nos, zatoki? Inhalacje nie pomagaja, pije syrop z cebuli, czosnku, miodu tez nie bardzo...w czwartek mam do ginekologa, nie wiem z przeziebieniem to do rodzinnej powinnam isc, czy gin tez mi cos moze przypisac?

Mozna brac rutinoscorbin lub inna wit c. Do nosa woda morska. W aptece pani mi dala taka z ibupromu, mozna uzywac w ciazy, na gardlo argentin-t jest dozwolone i faringosept rowniez ja jeszcze smarowalam pod nosem vickiem mozesz tez obraz kilka zabkow czosnku i rozgniesc w cienkiej skarpetce i powiesic w domu tez pomaga lub do kubka z goraca woda dac lyzeczke vicka i wdychac rowniez jest dobre :)

Witam w 2018 roku :) zdrówka dla Was wszystkich ;) melduję się po wizycie, udanej bardzo. Dzidzia 1.36cm. Serducho 154 uderzeń. Widok sama radość. Dostalam dużo badań, niestety szarpna po portfelu ale wszystko dla fasolki zrobię co trzeba. Bardzo sie cieszę z waszych wizyt troche poczytalam reszte nadrobie potem, pozdrawiam Was kobietki.

reklama
Prymulka, Karakao super, że wszystko w porządku [emoji5]️

Kiedyś był jeszcze syrop dla kobiet w ciąży i karmiących.

Tina to niby powinno być koło 11-13 tc, tylko im to jakoś nie bardzo wychodzi.

Katinails przy córce w ciąży też się okropnie czułam. Może jednak nie będzie aż tak źle m

Do góry