reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Z tą kartą ciąży to każdy lekarz zakłada wg swojego uznania. Mi założył ostatnio, dopiero jak serduszko zobaczyliśmy. Dał mi skierowanie na pierdyliard badań, jutro już idę zrobić.17.01 mam u niego następną wizytę i 22.01 wizytę u endokrynologa. Pielgrzymowanie więc czas zacząć [emoji14]

Co do objawów u mnie błoga cisza. Tylko ból piersi i podbrzusza, senność. Modlę się, żeby tak zostało ... [emoji58]

@KatiNails , współczuję tych przebojów :(

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Witam. Chciałabym do Was dołączyć. Termin mam prawdopodobnie na połowę sierpnia. Mam już córkę i syna. U mnie ta ciąża jest najłagodniejsza, ponieważ nie mam prawie wcale nudności. Jestem przed pierwszą wizytą u lekarza, ponieważ nie mieszkam w Polsce.

Ja nie mam problemów z zaśnięciem, za to co najmniej 2 razy muszę iść do toalety.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, hej ! Gdzie mieszkasz ? Ja tez mieszkam za granica i pierwsze usg mam dopiero za miesiąc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam. Chciałabym do Was dołączyć. Termin mam prawdopodobnie na połowę sierpnia. Mam już córkę i syna. U mnie ta ciąża jest najłagodniejsza, ponieważ nie mam prawie wcale nudności. Jestem przed pierwszą wizytą u lekarza, ponieważ nie mieszkam w Polsce.

Ja nie mam problemów z zaśnięciem, za to co najmniej 2 razy muszę iść do toalety.

Witamy [emoji3]
W jakim wieku sa starsze dzieciaczki ?

Ja już od początku chyba wariuje [emoji12] ogladam juz wozki ,foteliki i inne rzeczy dla malutkich dzieci [emoji3] wiemvze jeszcze duzo czasu ale sprawia mi to przyjemnosc przynajmniej wtedy nie mysle o niczym zlym .

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tina1201 mieszkam w Irlandii ja idę dopiero do lekarza na wizytę i pewnie potem dostanę list, kiedy USG.

Monia cieszę się, że nie jestem sama [emoji3] ja też już wózki oglądałam [emoji39]

Mam prawie 5latkę w domu i synka, który pod koniec marca skończy 2 lata ostatnią @ miałam w marcu, ponieważ kp i jestem ciekawa, co na to lekarz powie [emoji12]

Z tą kartą ciąży to każdy lekarz zakłada wg swojego uznania. Mi założył ostatnio, dopiero jak serduszko zobaczyliśmy. Dał mi skierowanie na pierdyliard badań, jutro już idę zrobić.17.01 mam u niego następną wizytę i 22.01 wizytę u endokrynologa. Pielgrzymowanie więc czas zacząć [emoji14]

Co do objawów u mnie błoga cisza. Tylko ból piersi i podbrzusza, senność. Modlę się, żeby tak zostało ... [emoji58]

@KatiNails , współczuję tych przebojów :(

8une3e3kck8m6mea.png
Jak ja się cieszę, że ktoś ma podobnie z objawami jak ja <3

Tina1201 mieszkam w Irlandii ja idę dopiero do lekarza na wizytę i pewnie potem dostanę list, kiedy USG.

Monia cieszę się, że nie jestem sama [emoji3] ja też już wózki oglądałam [emoji39]

Mam prawie 5latkę w domu i synka, który pod koniec marca skończy 2 lata ostatnią @ miałam w marcu, ponieważ kp i jestem ciekawa, co na to lekarz powie [emoji12]

Ja mieszkam w Anglii , tutaj dopiero skan robią w 12 tyg . Byłam już u położnej i dostałam list - usg 5.02 . U was tez tak późno robią ? Będzie mi raźniej ze nie tylko ja będę tyle czekać:))))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ufff a już myslalam ze tylko ja tak mam [emoji1]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry