reklama
P
pralinka92
Gość
Ja również 10.01 :-) Już się nie mogę doczekać! Panikuje bo ostatnio coś częściej mnie pobolewa raz z lewej strony, raz na dole.. takie jakby ciągniecie albo skurcze przed okresem.. hmmm.. mam nadzieje, ze wszystko będzie w porządku.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też mam właśnie takie ciągnące bóle ale wydaje mi się że to jest normlane bo jednak macica się rozciąga i to wszystko się w środku zmienia... najważniejsze to nie martwić się na zapas i być dobrej myśli bo takie czarnowidzenie to może człowieka wykończyć a nie chcemy przecież fundacja sobie i naszemu maleństwu nerwów także laski tylko dobre myśli w naszych głowach :* :*
P
pralinka92
Gość
Ja również 10.01 :-) Już się nie mogę doczekać! Panikuje bo ostatnio coś częściej mnie pobolewa raz z lewej strony, raz na dole.. takie jakby ciągniecie albo skurcze przed okresem.. hmmm.. mam nadzieje, ze wszystko będzie w porządku.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też się nie mogę doczekać to fajnie ze jest ktoś z taką samą data wizyty zawsze raźniej hehe
Ciągnięcia w ciąży są normalne. Ale unikać nospy ! Lepszy magnez.
Nospa powoduje nie tylko rozluźnienie mięśni macicy ale całego układu mięśniowego u płodu. Potem może to skutkować obniżonym napięciem mięśniowym u niemowląt !
Nospa powoduje nie tylko rozluźnienie mięśni macicy ale całego układu mięśniowego u płodu. Potem może to skutkować obniżonym napięciem mięśniowym u niemowląt !
chomiczka007
Moderatorka
Dziewczyny ja już mam tak dość tych wszystkich dolegliwosci!! Niech ten trymestr sie konczy i niech juz bedzie lepiej [emoji24][emoji24] mam dzis kryzys, jak co dzien ostatnio. Czuje sie fatalnie psychicznie, jak koczkodan, nie jak kobieta, najchętniej zapadlabym w zimowy sen i obudzila sie na wiosne [emoji43][emoji43]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
P
pralinka92
Gość
Ciągnięcia w ciąży są normalne. Ale unikać nospy ! Lepszy magnez.
A może być taki magnez rozpuszczalny w wodzie?taki musujący? Bo właśnie o tym myślałam ostatnio ale gdzieś tam wyczytałam, że jest niewskazane i teraz już sama nie wiem..
Chomiczku może zakop się w trocinki, obudzimy Cię w kwietniu a tak serio to pomysl, że te dolegliwości świadczą prawdopodobnie o zdrowo rosnącym dziecku i niech ta myśl przyświeca Ci w gorszych chwilachDziewczyny ja już mam tak dość tych wszystkich dolegliwosci!! Niech ten trymestr sie konczy i niech juz bedzie lepiej [emoji24][emoji24] mam dzis kryzys, jak co dzien ostatnio. Czuje sie fatalnie psychicznie, jak koczkodan, nie jak kobieta, najchętniej zapadlabym w zimowy sen i obudzila sie na wiosne [emoji43][emoji43]
P
pralinka92
Gość
Dziewczyny ja już mam tak dość tych wszystkich dolegliwosci!! Niech ten trymestr sie konczy i niech juz bedzie lepiej [emoji24][emoji24] mam dzis kryzys, jak co dzien ostatnio. Czuje sie fatalnie psychicznie, jak koczkodan, nie jak kobieta, najchętniej zapadlabym w zimowy sen i obudzila sie na wiosne [emoji43][emoji43]
To chyba ta pogoda tak na nas działa... ja mam takie dni że poprostu rozsadza mnie energia a na drugi dzień odpadają mnie mdłości i wszystkie inne dolegliwości i energii brak... najchętniej leżała bym cały dzień w miłym i cieplutkim łóżeczku
reklama
Ja tak samo czuje sie jak ...nie chce mi sie malowac prostowac wlosow nic... Zero kobiecosci we mnieDziewczyny ja już mam tak dość tych wszystkich dolegliwosci!! Niech ten trymestr sie konczy i niech juz bedzie lepiej [emoji24][emoji24] mam dzis kryzys, jak co dzien ostatnio. Czuje sie fatalnie psychicznie, jak koczkodan, nie jak kobieta, najchętniej zapadlabym w zimowy sen i obudzila sie na wiosne [emoji43][emoji43]