reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Z tą kartą ciąży to każdy lekarz zakłada wg swojego uznania. Mi założył ostatnio, dopiero jak serduszko zobaczyliśmy. Dał mi skierowanie na pierdyliard badań, jutro już idę zrobić.17.01 mam u niego następną wizytę i 22.01 wizytę u endokrynologa. Pielgrzymowanie więc czas zacząć [emoji14]

Co do objawów u mnie błoga cisza. Tylko ból piersi i podbrzusza, senność. Modlę się, żeby tak zostało ... [emoji58]

@KatiNails , współczuję tych przebojów :(

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Witam. Chciałabym do Was dołączyć. Termin mam prawdopodobnie na połowę sierpnia. Mam już córkę i syna. U mnie ta ciąża jest najłagodniejsza, ponieważ nie mam prawie wcale nudności. Jestem przed pierwszą wizytą u lekarza, ponieważ nie mieszkam w Polsce.

Ja nie mam problemów z zaśnięciem, za to co najmniej 2 razy muszę iść do toalety.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, hej ! Gdzie mieszkasz ? Ja tez mieszkam za granica i pierwsze usg mam dopiero za miesiąc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam. Chciałabym do Was dołączyć. Termin mam prawdopodobnie na połowę sierpnia. Mam już córkę i syna. U mnie ta ciąża jest najłagodniejsza, ponieważ nie mam prawie wcale nudności. Jestem przed pierwszą wizytą u lekarza, ponieważ nie mieszkam w Polsce.

Ja nie mam problemów z zaśnięciem, za to co najmniej 2 razy muszę iść do toalety.

Witamy [emoji3]
W jakim wieku sa starsze dzieciaczki ?

Ja już od początku chyba wariuje [emoji12] ogladam juz wozki ,foteliki i inne rzeczy dla malutkich dzieci [emoji3] wiemvze jeszcze duzo czasu ale sprawia mi to przyjemnosc przynajmniej wtedy nie mysle o niczym zlym .

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tina1201 mieszkam w Irlandii ja idę dopiero do lekarza na wizytę i pewnie potem dostanę list, kiedy USG.

Monia cieszę się, że nie jestem sama [emoji3] ja też już wózki oglądałam [emoji39]

Mam prawie 5latkę w domu i synka, który pod koniec marca skończy 2 lata ostatnią @ miałam w marcu, ponieważ kp i jestem ciekawa, co na to lekarz powie [emoji12]

Z tą kartą ciąży to każdy lekarz zakłada wg swojego uznania. Mi założył ostatnio, dopiero jak serduszko zobaczyliśmy. Dał mi skierowanie na pierdyliard badań, jutro już idę zrobić.17.01 mam u niego następną wizytę i 22.01 wizytę u endokrynologa. Pielgrzymowanie więc czas zacząć [emoji14]

Co do objawów u mnie błoga cisza. Tylko ból piersi i podbrzusza, senność. Modlę się, żeby tak zostało ... [emoji58]

@KatiNails , współczuję tych przebojów :(

8une3e3kck8m6mea.png
Jak ja się cieszę, że ktoś ma podobnie z objawami jak ja <3

Tina1201 mieszkam w Irlandii ja idę dopiero do lekarza na wizytę i pewnie potem dostanę list, kiedy USG.

Monia cieszę się, że nie jestem sama [emoji3] ja też już wózki oglądałam [emoji39]

Mam prawie 5latkę w domu i synka, który pod koniec marca skończy 2 lata ostatnią @ miałam w marcu, ponieważ kp i jestem ciekawa, co na to lekarz powie [emoji12]

Ja mieszkam w Anglii , tutaj dopiero skan robią w 12 tyg . Byłam już u położnej i dostałam list - usg 5.02 . U was tez tak późno robią ? Będzie mi raźniej ze nie tylko ja będę tyle czekać:))))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ufff a już myslalam ze tylko ja tak mam [emoji1]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry