reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja mam wizytę 10.01 ale już druga będzie to mój 10 tydzień,serduszko już widziałam i biło w normie, martwi mnie tylko to ze mdłości ustały i ogóle czuję się dość dobrze:-) Czy tak powinno być?
Ja bym się cieszyła jakby mi przeszły [emoji23] z synem pół ciąży wymiotowałam i nudności miałam. Teraz zaczęło się po świętach.. na razie bez wymiotów ale mnie mdli okrutnie.. czekam aż się to skończy.

ckai9jcg0yg84wbd.png

reklama
U mnie dzis 8 tydzien :) jeszcze 4 tygodnie i drugi trymestr :) wg kalkulator internetowego termin mi wypada na 16-18 sierpnia zalezy jaki kalkulator ale dokladnie sie dowiem 11.01 na wizycie :) bedzie ona moja pierwsza w 9+2 tyg, juz odliczam dni i troche sie zaczynam denerwowac.
Mdlosci mi rowniez sie zmniejszyly i pojawiaja sie wieczorem, pod reka mam 7up troche mi po nim lepiej :)

A właśnie - mam do Was pytanie. Czy Was też nie opuszcza ani na moment pragnienie?
Ja pije wodę jak szalona. Szklanka za szklanką i przestać nie mogę.

A właśnie - mam do Was pytanie. Czy Was też nie opuszcza ani na moment pragnienie?
Ja pije wodę jak szalona. Szklanka za szklanką i przestać nie mogę.

Mnie ciągle suszy :) mogłabym pić litrami :p i najbardziej smakuje mi zwykła woda (gdzie wcześniej nie przepadałam) i woda z cytryną :)

Ja tak mam suszy jak na wiecznym kacu, nie rozstaję się z butelką picia,a potem trylion razy wc .Błędne koło.

U mnie dzis 8 tydzien :) jeszcze 4 tygodnie i drugi trymestr :) wg kalkulator internetowego termin mi wypada na 16-18 sierpnia zalezy jaki kalkulator ale dokladnie sie dowiem 11.01 na wizycie :) bedzie ona moja pierwsza w 9+2 tyg, juz odliczam dni i troche sie zaczynam denerwowac.
Mdlosci mi rowniez sie zmniejszyly i pojawiaja sie wieczorem, pod reka mam 7up troche mi po nim lepiej :)
Teraz to już z górki ,po wizycie prenatalne i drugi trymestr.Kiedy to zleciało?!!;)

reklama
Nie wyliczal mi jeszcze nic . Zrobil tylko cytologie i usg. Powiedział ze wszystko ok. Ze za 2 tygodnie zrobimy badania i usg. W karcie wpisal 6 tydzien.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry