Ja bym się cieszyła jakby mi przeszły [emoji23] z synem pół ciąży wymiotowałam i nudności miałam. Teraz zaczęło się po świętach.. na razie bez wymiotów ale mnie mdli okrutnie.. czekam aż się to skończy.Ja mam wizytę 10.01 ale już druga będzie to mój 10 tydzień,serduszko już widziałam i biło w normie, martwi mnie tylko to ze mdłości ustały i ogóle czuję się dość dobrze:-) Czy tak powinno być?
reklama
ninex
Fanka BB :)
Widzę że lecimy "łeb w łeb" Ja też poród będę mieć w lipcu.A prenatalne 16.01Ja mam termin wg kalkulatora 1 sierpień wg lekarza 2 sierpień ale ze względu na cc pewnie zostanę lipcową mamusią, prenatalne mam dopiero 17 stycznia to będzie 12 tydzień
Anet29
U mnie dzis 8 tydzien jeszcze 4 tygodnie i drugi trymestr wg kalkulator internetowego termin mi wypada na 16-18 sierpnia zalezy jaki kalkulator ale dokladnie sie dowiem 11.01 na wizycie bedzie ona moja pierwsza w 9+2 tyg, juz odliczam dni i troche sie zaczynam denerwowac.
Mdlosci mi rowniez sie zmniejszyly i pojawiaja sie wieczorem, pod reka mam 7up troche mi po nim lepiej
Mdlosci mi rowniez sie zmniejszyly i pojawiaja sie wieczorem, pod reka mam 7up troche mi po nim lepiej
P
pralinka92
Gość
A właśnie - mam do Was pytanie. Czy Was też nie opuszcza ani na moment pragnienie?
Ja pije wodę jak szalona. Szklanka za szklanką i przestać nie mogę.
Mnie ciągle suszy mogłabym pić litrami i najbardziej smakuje mi zwykła woda (gdzie wcześniej nie przepadałam) i woda z cytryną
ninex
Teraz to już z górki ,po wizycie prenatalne i drugi trymestr.Kiedy to zleciało?!!U mnie dzis 8 tydzien jeszcze 4 tygodnie i drugi trymestr wg kalkulator internetowego termin mi wypada na 16-18 sierpnia zalezy jaki kalkulator ale dokladnie sie dowiem 11.01 na wizycie bedzie ona moja pierwsza w 9+2 tyg, juz odliczam dni i troche sie zaczynam denerwowac.
reklama