reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Nie wyliczal mi jeszcze nic . Zrobil tylko cytologie i usg. Powiedział ze wszystko ok. Ze za 2 tygodnie zrobimy badania i usg. W karcie wpisal 6 tydzien.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

a gin na kiedy termin wyliczył i co wyszło po wielkości zarodka?
termin jest elastyczny mi z om 4 sierpień z usg 1 sierpień.

reklama
O to dziwne trochę,Karty ciąży nie zakładał?Dwa tygodnie to w sumie nie długo,pewnie wtedy więcej detali.

Teraz to już z górki ,po wizycie prenatalne i drugi trymestr.Kiedy to zleciało?!!;)

No wlasnie okropnie ten czas leci :) a jak sie zrobi cieplo to juz calkiem bedzie lecialo. Ale mi sie dzis nic nie chce :/ czy wy tez macie okropne sny? No nie idzie sie wyspac przez nie.

Moje sny już się uspokoiły na początku miałam 3d,teraz z kolei problem ze spaniem,pewnie przez ciągłe chodzenie do toalety:no: Albo już mnie dzieć przygotowuje do ponownego nie spania po porodzie:tak:Uroki ciąży.A wszystko to w czasie kiedy mogę dobrze spać bo syn odstawiony i śpi jeszcze lepiej niż zazwyczaj.

Ja mam problemy z zasnieciem krece sie z boku na bok do 1w nocy

reklama
Witam. Chciałabym do Was dołączyć. Termin mam prawdopodobnie na połowę sierpnia. Mam już córkę i syna. U mnie ta ciąża jest najłagodniejsza, ponieważ nie mam prawie wcale nudności. Jestem przed pierwszą wizytą u lekarza, ponieważ nie mieszkam w Polsce.

Ja nie mam problemów z zaśnięciem, za to co najmniej 2 razy muszę iść do toalety.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry