P
pralinka92
Gość
Ja na wizycie 22.12 jak byłam to był tylko pęcherzyk, w środku pusto ale lekarz powiedział , że to normlane bo to wczesna ciaza i kazał przyjść 10.01
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a gin na kiedy termin wyliczył i co wyszło po wielkości zarodka?Ja wg kalkulatora mam na 25.08.
Serduszka mi nie pokazal tylko pecherzyk a w środku malenstwo. Powiedzial ze jak za 2 tygodnie przyjde to pewnie juz bedzie widac serduszko.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój lekarz od OM odlicza 10 dni,ostatnio kazał sobie wybrać między 8 a 13 luksus drugiego cięcia chyba.Mi moją ciąża od dziś pokazuje 7tc. A suwaczek jeszcze 6. Ogólnie z om liczyłam termin na 29 sierpnia ale jeszcze wszystko może się przesunąć,plus to że będę mieć cc to mogę w podobnym czasie co i Ty końcowo mieć termin
Mój też coś koło tygodnia szybciej,ale mówię u mnie szybko zagnieżdżanie było to nie wiem czy jeszcze więcej nie przesunieMój lekarz od OM odlicza 10 dni,ostatnio kazał sobie wybrać między 8 a 13 luksus drugiego cięcia chyba.
Jeśli jest z tych którzy sugerują się bardziej usg to pewnie,no i jeśli nie będzie chciał żeby ci się akcja porodowa zaczęła jak dzieć będzie wypadał starszy W czwartek na wizycie ci się wszystko wyjaśni jak pomierzy zarodek.Mój też coś koło tygodnia szybciej,ale mówię u mnie szybko zagnieżdżanie było to nie wiem czy jeszcze więcej nie przesunie
Ja mam wizytę 10.01 ale już druga będzie to mój 10 tydzień,serduszko już widziałam i biło w normie, martwi mnie tylko to ze mdłości ustały i ogóle czuję się dość dobrze:-) Czy tak powinno być?A któraś z was ma może wizytę 10.01?
Na tym etapie u niektórych kobiet już się robi spokojniej,mam podobnie.Ja mam wizytę 10.01 ale już druga będzie to mój 10 tydzień,serduszko już widziałam i biło w normie, martwi mnie tylko to ze mdłości ustały i ogóle czuję się dość dobrze:-) Czy tak powinno być?
moze po prostu masz farta i dobrze znosisz ta ciaze Ja od poczatku czuje sie dobrze, naprawde mam minimum objawów. Jutro pierwsza wizyta (7 tydzien) wiec nieco sie dowiem.Ja mam wizytę 10.01 ale już druga będzie to mój 10 tydzień,serduszko już widziałam i biło w normie, martwi mnie tylko to ze mdłości ustały i ogóle czuję się dość dobrze:-) Czy tak powinno być?