reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

3jgxvfxmzlrl10wd.png

reklama
Powiem Wam że czuje sie jak [emoji90] ale te wszystkie objawy jakoś mnie uspokajają, jak je czuje to czuje sie spokojna ze wszystko jest Ok. Nie wiem czy tez tak macie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

gannyx8dsoycbms0.png

Mnie mdłości póki co nie męczą. Z objawów no to bolesne, powiekszone piersi, ból w podbrzuszu, troche upławy. Jestem zaskoczona, że tak lekko znoszę pierwszą ciążę ale cały czas mówię sobie, że to dopiero początek bo nie wiadomo co jeszcze może sie przytrafić

Powiem Wam że czuje sie jak [emoji90] ale te wszystkie objawy jakoś mnie uspokajają, jak je czuje to czuje sie spokojna ze wszystko jest Ok. Nie wiem czy tez tak macie?
Też tak mam ☺ W tej ciąży do 7 tc czułam sie dobrze,a w 1 to juz od 5 tc ledwo żyłam.Cieszyłam sie,że nie mam mdłości jak w poprzedniej ciąży,a z drugiej strony czułam niepokój czy wszystko jest ok.Tłumaczyłam sobie,że każda ciąża jest inna,ale nie mogłam uwierzyć żebym tą przeszła bezobjawowo jak pierwsza tak mi dała popalić.No i od 7 tc sie zaczęly mdłości i wymioty wiec jestem spokojniejsza chociaż nie moge normalnie funkcjonowac

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

gannyx8dsoycbms0.png

Też tak mam ☺ W tej ciąży do 7 tc czułam sie dobrze,a w 1 to juz od 5 tc ledwo żyłam.Cieszyłam sie,że nie mam mdłości jak w poprzedniej ciąży,a z drugiej strony czułam niepokój czy wszystko jest ok.Tłumaczyłam sobie,że każda ciąża jest inna,ale nie mogłam uwierzyć żebym tą przeszła bezobjawowo jak pierwsza tak mi dała popalić.No i od 7 tc sie zaczęly mdłości i wymioty wiec jestem spokojniejsza chociaż nie moge normalnie funkcjonowac
aaaa to jeszcze wszystko się moze zmienic :) no bo ja własnie objawów mam prawie zero i martwie się czy wszystko ok

Ja też mdłości nie mam, ale wolałabym je w zamian za moje leki na depresję. Odstawiłam jak tylko dowiedziałam się, że jestem w ciąży i teraz jest masakra. Chłop nie pomaga bo nie rozumie i walczy o swoje racje, gdy mam na twarzy wypisane : "chodząca bomba". Któraś też była zmuszona do odstawienia psychotropow?

Ja powiem wam, że swoją pierwszą ciążę przeszłam całkowicie bezproblemowo...chyba tylko raz zwymiotowałam na zapach gotowanej białej kiełbasy blee ( z resztą do dziś mnie od niej odrzuca :D ) w tej ciąży mam mdłości i ciągnie mnie w podbrzuszu, o piersiach nie wspomnę :p wielkie, ciężkie i na dodatek swędzą jak cholera :D

reklama
Hej dziewczyny. Mam za sobą nieprzespaną noc.... Ciągłe mdłości... nawet kilka razy byłam witać się z muszlą ale nie chciało nic się wydobyć. Masakra jakaś.... Gdyby nie L4 to chyba w robocie bym zeszła. Teraz też siedzę i dosłownie nic nie pomaga nawet ten imbir z herbatką.... ale cieszę się z drugiej strony, że tak jest bo chociaż wiem że z maleństwem jest wszystko w porządku :)

Do góry