No leżę dziś pod kocem cały dzień bo mi zimno i popijam herbatę ze świeżym imbiremWitam sie i ja w nowym roku z zabawy sylwestrowej z mezem wrocilismy o 4 troszke spac mi sie chce, ale bylo bardzo fajnie.
Mdlosci troche złagodnialy, ale dalej apetyt kiepski. Co do piersi to moj maz stwierdzil ze sie powiekszyly ale bolec mnie nie bola, jedynie sa bardziej czule na dotyk.
Czy wam tez jest tak bardzo zimno?
reklama
P
pralinka92
Gość
Okej dzięki bardzo za odpowiedźWpisujesz w wyszukiwarce suwaczki wyskoczy Ci strona ustawiasz sobie jaki chcesz kopiujesz link i wklejasz w sygnaturę na swoim profilu
P
pralinka92
Gość
KatiNails ten imbir do herbatki na mdłości to świeży ma być? Jak to się robi możesz podpowiedzieć?
Kochana można sobie kupić herbatę zielona z imbirem gotową ale ona słabo działa bo to bardziej aromat niż imbir.KatiNails ten imbir do herbatki na mdłości to świeży ma być? Jak to się robi możesz podpowiedzieć?
Ja kupiłam w Biedronce. Świeży kroje plastry, obieram ze skórki i wrzucam do herbaty. Łyżeczka morduję go trochę żeby sok do herbaty puścił
Mi nawet wąchanie imbiru świeżego dużo daje na nudności.
Mam też witaminy dla ciężarnych z wyciągiem z imbiru.
Można jeszcze zrobić napar z imbiru z cytryną i miodem. Już szukam przepisu i Ci wrzucę
Ten pierwszy przepisKatiNails ten imbir do herbatki na mdłości to świeży ma być? Jak to się robi możesz podpowiedzieć?
Link do: Herbata imbirowa – na zdrowie
Ewelina8989
Aktywna w BB
Witam Was dziewczyny w tym nowym roku ☺ U mnie też nieciekawie cały dzień mnie mdli i wymiotuje Jak mam pusty żołądek to mdli a jak coś zjem to też lepiej nie jest Ale pociesza mnie myśl,że już bliżej niż dalej do 2 trymestru i powinno być lepiej ☺
monika121326
Fanka BB :)
To tylko ja bez mdlosci ???
Oj biedne wy oby wam szybko te dolegliwosci minely
Ja też nie mam mdlosci
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zuzanka1402
U mnie na razie nadal zero objawów.
reklama
Tina1201
Ja również melduje mdłości , szczególnie rano . Do tego kłucie w podbrzuszu co jakiś czas średnio mocne , ale nieprzyjemne ... bolesne piersi . Często mam tez tak ze czuje jakby mi się coś ,,przewracalo w brzuchu'' . No i huśtawki nastrojów- powszechny objaw [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom