Nie przestawaj pić herbatki z imbirem, on pomaga szczególnie długofalowo. A tak doraźnie to nie wiem co może Ci pomóc... Słyszałam że niektórym dziewczynom pomaga Cola na przykład.Hej dziewczyny. Mam za sobą nieprzespaną noc.... Ciągłe mdłości... nawet kilka razy byłam witać się z muszlą ale nie chciało nic się wydobyć. Masakra jakaś.... Gdyby nie L4 to chyba w robocie bym zeszła. Teraz też siedzę i dosłownie nic nie pomaga nawet ten imbir z herbatką.... ale cieszę się z drugiej strony, że tak jest bo chociaż wiem że z maleństwem jest wszystko w porządku
reklama
ninex
Fanka BB :)
W sumie nie testowałam bo radzę sobie z mdłościami,już nawet trochę się uspokajają,ale mój lekarz polecił gdyby było bardzo zle kupić Prevomit,zależnie od apteki cena koło 20 zł.Może by pomógł zawsze warto spróbować jak żyć się nie da.
Tak warto brać regularnie ja mam wyciąg z imbiru w tabletkach dla ciężarnych i herbatki jak pije to z imbirem i dwa razy dziennie napar z imbiru teraz wczoraj sobie ugotowałamNie przestawaj pić herbatki z imbirem, on pomaga szczególnie długofalowo. A tak doraźnie to nie wiem co może Ci pomóc... Słyszałam że niektórym dziewczynom pomaga Cola na przykład.
P
pralinka92
Gość
A któraś z was ma może wizytę 10.01?
Ja mam 4 pojutrze, pierwszą wizytę już się doczekać nie mogę chociaż specjalnie tak późno się umówiłam żeby już serduszko zobaczyć [emoji7] będzie 6t1d czyli zaczęty 7 TC, ale ciąża na USG może wyjść starsza o kilka dni bo owu miałam szybko i szybko zagnieżdżanie. Wszystkiego już się niedługo dowiem [emoji7]A któraś z was ma może wizytę 10.01?
P
pralinka92
Gość
Ja mam 4 pojutrze, pierwszą wizytę już się doczekać nie mogę chociaż specjalnie tak późno się umówiłam żeby już serduszko zobaczyć [emoji7] będzie 6t1d czyli zaczęty 7 TC, ale ciąża na USG może wyjść starsza o kilka dni bo owu miałam szybko i szybko zagnieżdżanie. Wszystkiego już się niedługo dowiem [emoji7]
Ja według aplikacji moja ciąża też mam 7 tydzień ostatnią miesiączkę miałam 16.11.2017 i z kalkulatora termin wychodzi na 23.08 ale na wizycie wszystkiego się dowiem też się nie mogę doczekać kurcze a jak na złość ten czas tak wolno leci to koniecznie daj znać jak wizyta
Mi moją ciąża od dziś pokazuje 7tc. A suwaczek jeszcze 6. Ogólnie z om liczyłam termin na 29 sierpnia ale jeszcze wszystko może się przesunąć,plus to że będę mieć cc to mogę w podobnym czasie co i Ty końcowo mieć terminJa według aplikacji moja ciąża też mam 7 tydzień ostatnią miesiączkę miałam 16.11.2017 i z kalkulatora termin wychodzi na 23.08 ale na wizycie wszystkiego się dowiem też się nie mogę doczekać kurcze a jak na złość ten czas tak wolno leci [emoji14] to koniecznie daj znać jak wizyta
reklama