Tak tak, on wszędzie jest taki sam, tylko trzeba patrzeć już na skończone lata, a nie rocznikowoCzy sprawdzona to nie wiem ja z tego sprawdzałam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Faktycznie znalazłaś jakiś inny, wiekszosc w google grafice jest taka jak ten wyżejTak skończone , ale z kolei tutaj wychodzi mi chłopiec wiec widać są rownice ...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
JustynaGorzkiewicz
Zaciekawiona BB
Ja tez czuję że będzie chłopak wręcz jestem pewna tego:-)Ja przy synku nie mialam żadnych objawów. Czułam sie jaj skowronek, nie mialam zadnych zachcianek, tylko odrzucilo mnie od ryb no i mialam duzy brzuch na koncowce [emoji1][emoji1] A teraz wszystkie plagi egipskie, nudnosci, zmęczenie, odrzut od wszystkiego praktycznie, senność, wzdęcia. Czuje sie jak shit. Od poczatku wien ze bedzie córka, z synem byłam przekonana o chłopcu. Zreszta niezawodna wróżba mojej mamy wróży córkę, i praktyki tescia fizyka też. Może glupio to brzmi ale u nas w rodzinie wszystkim sie to sprawdza [emoji28]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Anet29
Fanka BB :)
Ogolnie mowie ze mi obojetnie bo mam juz parke i byle zdrowe bedzie mąż chcial by dziewczynke bo mamy porównanie corka grzeczna spokojna ulozona a syn od malego dal popalic dwa rozne charaktery
Ja mam dwie corki i jedna tez zawsze spokojna a druga to taki urwis, wszedzie jej pelno, ciezko ja upilnowac tak saml jak gdzies idziemy to nie wysiedzi ani chwilki. Zupelne przeciwienstwo. Ciekawe jakie teraz bedzie az sie boje
reklama
Cześć Dziewczyny, pozdrawiam Was z wrześniówek 2018. Mam nadzieję, że tygodnie ciąży mijają Wam wspaniale i brzuszki rosną [emoji4].
Mam pytanie, jakie aplikacje ciążowe polecacie? @chomiczka007 Co Ty masz?
Mam pytanie, jakie aplikacje ciążowe polecacie? @chomiczka007 Co Ty masz?