reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Moja córcia od urodzenia była bardzo bardzo spokojna , pięknie spała , nie płakała teraz ma 4 latka i jest nadal uważam grzeczna , choć wiadomo jak każdemu dziecku czasem kukułka odbija , ale ogólnie jest uczynna , miła i kochana ... trochę się boje ze jeśli pierwsze dziecko tak nam dało pożyć , to z drugim będzie na odwrót . Tak było przynajmniej ze mną i moim bratem , z opowiadań mojej mamy

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Moja córcia od urodzenia była bardzo bardzo spokojna , pięknie spała , nie płakała teraz ma 4 latka i jest nadal uważam grzeczna , choć wiadomo jak każdemu dziecku czasem kukułka odbija , ale ogólnie jest uczynna , miła i kochana ... trochę się boje ze jeśli pierwsze dziecko tak nam dało pożyć , to z drugim będzie na odwrót . Tak było przynajmniej ze mną i moim bratem , z opowiadań mojej mamy

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No u nas tak bylo corka pierwsza spokojna,ulozona no jedynie ze spaniem nie bylo idealnie do jakiegos czasu za to drugi syn urwis odkad skonczyl 6 miesiecy wszedzie go pelno bylo ale ze spaniem nigdy nie bylo problemow.

Cześć Dziewczyny, pozdrawiam Was z wrześniówek 2018. Mam nadzieję, że tygodnie ciąży mijają Wam wspaniale i brzuszki rosną [emoji4].

Mam pytanie, jakie aplikacje ciążowe polecacie? @chomiczka007 Co Ty masz?
Cześć Beenka, podczytuje Was czasami [emoji3] ja głównie korzystam z Preglife - jest super, pokazuje m.in w ktorym tygodniu będę danego dnia. Ma tez inne fajne funkcje. Oprócz tego mam jeszcze dwie "moja ciąża" i "BabyApp". Tez fajbe, reszta to lipa
Screenshot_20171229-190143.png

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• Screenshot_20171229-190143.png
    Screenshot_20171229-190143.png
    125,7 KB · Wyświetleń: 612
Cześć Beenka, podczytuje Was czasami [emoji3] ja głównie korzystam z Preglife - jest super, pokazuje m.in w ktorym tygodniu będę danego dnia. Ma tez inne fajne funkcje. Oprócz tego mam jeszcze dwie "moja ciąża" i "BabyApp". Tez fajbe, reszta to lipa Zobacz załącznik 833620

Sciagnelam i ja tą aplikacje ale mam inna stronę poczatkowa.... i inaczej mi pokazuje o 1 dzien niz inne kalkulatory

Ja rownież jak Chomiczka polecam aplikacje mój ciąża.jak dla mnie super.
Co do aplikacji to jak jechałam rodzic syna to z telefonem w dłoni,miałam apke o skurczach i jedno naciśnięcie odliczało długość i częstość skurczy;)

Dziewczyny wy tez mAcie takie duże brzuszki już? Kurczę niby zaraz 10tydz a ja mam brzuch jak ubiorę obcisła bluzkę to widać. W pierwszej ciZy długo czekałam na brzuch bo do 4mc a teraz wlAnie mam taki jak w 4mc

Ja rownież jak Chomiczka polecam aplikacje mój ciąża.jak dla mnie super.
Co do aplikacji to jak jechałam rodzic syna to z telefonem w dłoni,miałam apke o skurczach i jedno naciśnięcie odliczało długość i częstość skurczy;)

Dziewczyny wy tez mAcie takie duże brzuszki już? Kurczę niby zaraz 10tydz a ja mam brzuch jak ubiorę obcisła bluzkę to widać. W pierwszej ciZy długo czekałam na brzuch bo do 4mc a teraz wlAnie mam taki jak w 4mc
Ja raz mam, raz nie mam! wiec to chyba nie ciążowy brzuch!

Ja mam brzuszek na pewno troszke większy. Wieczorami mi wywala bardziej ze spodnie mnie cisna w pasie. W pierwszej ciazy brzuch zobaczylan na przełomie 4/5 miesiaca. No ale to druga ciąża wiec pocieszam sie ze to normalne. Macica ma wielkosc grejfruta wiec nie ma co sie dziwic, gdzies to musi byc. Rano z pustym rzoladkiem jeszcze ok ale jak zjem to juz koniec [emoji33]

reklama
Do góry