reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja zaparcia miałam w pierwszej ciąży okropne, a w tej póki co jak nigdy tylko skurcze jelit mam a zaparć wcale, pije dużo wody ok 2 litrów tak jak kazał mi lekarz i wydaje mi się ze dzieki temu udaje mi się jeszcze ich uniknąć chociaż jak tak się opije czuję się jak słoń i to sikanie co minutę

Dziewczyny ja wg kalkulatora ciąży jestem 7tyg+3dz. Usg dopiero 03.01.18. Ale mam straszny problem że spaniem.Rano spie do 10 a wieczorem zasypiam dopiero o północy. Pierwsza połowa dnia spisana na straty bo non stop jestem śpiąca. Zaraz idę na spacer z synem. Dobrze że narazie też jest na etapie spania do 10.A potem gotowanie obiadu.Dopiero popołudniu dobieram sil.Jak jest u was. Czy to może przez to że to moja druga ciąża w tym roku a trzecia w przeciagu dwoch lat .Mam wrażenie że mój o organizm nie wyrabia.
Ja tak samo... Rano ledwo o 10 wstaje do 13 jestem nie do zycia, jakby mnie grypa nabierala. A wieczorem mam dopiero przyplyw sil. Ogólnie czuje sie zmeczona, dzis pierwszy raz mam mdlosci ;/ chociaz bym chciala nie moge sie zmusic do zadnej pracy

U mnie dziś 5 tyg. 2 dzień, ale póki co mdłości żadnych.. oby tak zostało do końca [emoji5]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny jestem po dzisiejszej wizycie u gina :) Dzidzie już ładnie widać nie tylko taka kropke jak 2 tyg temu :) Z OM i z USG 9tyg i 2 dni wiec wszystko jest dobrze :) Kolejna wizyta 26 stycznia i 18 stycznia mam usg prenatalne

Załączniki

• 26180012_1395006470628960_1763293752_o.jpg
    26180012_1395006470628960_1763293752_o.jpg
    410,7 KB · Wyświetleń: 91
Mi na mdłości pomógł świeżo starty imbir z miodem i cytryną piłam taka herbatkę na przeziębienie i nagle mdłości ustały.. Może nie tak całkowicie, ale jest o niebo lepiej :-)
Mnie przeziębienie dalej morduje najgorszy z tego jest katar, bo zatoki żyć nie daja..

zud3skjojuq7tn9p.png

ex2bx1hpoj7aj9ys.png

f2wli09kyusy3ndi.png

reklama
Do góry