Oj to już w ogóle męka, mam nadzieję że już przeszło całkowicieDodam że Jeszcze jest świeżo po zapaleniu pęcherza.
reklama
monika121326
Fanka BB :)
Mam to samo pol nocy moge nie spac, a rano ile sie da, mamy podobny etap ciazy ;
Heh ja równiez tak mam
sorenlorenson
Ja zaparcia miałam w pierwszej ciąży okropne, a w tej póki co jak nigdy tylko skurcze jelit mam a zaparć wcale, pije dużo wody ok 2 litrów tak jak kazał mi lekarz i wydaje mi się ze dzieki temu udaje mi się jeszcze ich uniknąć chociaż jak tak się opije czuję się jak słoń i to sikanie co minutę
Ja tak samo... Rano ledwo o 10 wstaje do 13 jestem nie do zycia, jakby mnie grypa nabierala. A wieczorem mam dopiero przyplyw sil. Ogólnie czuje sie zmeczona, dzis pierwszy raz mam mdlosci ;/ chociaz bym chciala nie moge sie zmusic do zadnej pracyDziewczyny ja wg kalkulatora ciąży jestem 7tyg+3dz. Usg dopiero 03.01.18. Ale mam straszny problem że spaniem.Rano spie do 10 a wieczorem zasypiam dopiero o północy. Pierwsza połowa dnia spisana na straty bo non stop jestem śpiąca. Zaraz idę na spacer z synem. Dobrze że narazie też jest na etapie spania do 10.A potem gotowanie obiadu.Dopiero popołudniu dobieram sil.Jak jest u was. Czy to może przez to że to moja druga ciąża w tym roku a trzecia w przeciagu dwoch lat .Mam wrażenie że mój o organizm nie wyrabia.
Ewelina8989
Aktywna w BB
Cześć dziewczyny jestem po dzisiejszej wizycie u gina Dzidzie już ładnie widać nie tylko taka kropke jak 2 tyg temu Z OM i z USG 9tyg i 2 dni wiec wszystko jest dobrze Kolejna wizyta 26 stycznia i 18 stycznia mam usg prenatalne
Załączniki
Late92
Zaangażowana w BB
Mi na mdłości pomógł świeżo starty imbir z miodem i cytryną piłam taka herbatkę na przeziębienie i nagle mdłości ustały.. Może nie tak całkowicie, ale jest o niebo lepiej :-)
Mnie przeziębienie dalej morduje najgorszy z tego jest katar, bo zatoki żyć nie daja..
Mnie przeziębienie dalej morduje najgorszy z tego jest katar, bo zatoki żyć nie daja..
sorenlorenson
Mam pytanie do dziewczyn które biorą luteinę w jakich dawkach bierzecie?
Colorado1989
Ja mam 2x1 luteinę podjęzykową i 3x1 duphaston, ale duphaston od 6 stycznia mam zmniejszyć już do 2x1. A u Ciebie jak to wygląda?Mam pytanie do dziewczyn które biorą luteinę w jakich dawkach bierzecie?
reklama
Ja tak samo Kończę brać furagin, zostawię sobie jeszcze urosept i fitolizyne, bo zioloweDodam że Jeszcze jest świeżo po zapaleniu pęcherza.