reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja zaparcia miałam w pierwszej ciąży okropne, a w tej póki co jak nigdy tylko skurcze jelit mam a zaparć wcale, pije dużo wody ok 2 litrów tak jak kazał mi lekarz i wydaje mi się ze dzieki temu udaje mi się jeszcze ich uniknąć chociaż jak tak się opije czuję się jak słoń i to sikanie co minutę

Dziewczyny ja wg kalkulatora ciąży jestem 7tyg+3dz. Usg dopiero 03.01.18. Ale mam straszny problem że spaniem.Rano spie do 10 a wieczorem zasypiam dopiero o północy. Pierwsza połowa dnia spisana na straty bo non stop jestem śpiąca. Zaraz idę na spacer z synem. Dobrze że narazie też jest na etapie spania do 10.A potem gotowanie obiadu.Dopiero popołudniu dobieram sil.Jak jest u was. Czy to może przez to że to moja druga ciąża w tym roku a trzecia w przeciagu dwoch lat .Mam wrażenie że mój o organizm nie wyrabia.
Ja tak samo... Rano ledwo o 10 wstaje do 13 jestem nie do zycia, jakby mnie grypa nabierala. A wieczorem mam dopiero przyplyw sil. Ogólnie czuje sie zmeczona, dzis pierwszy raz mam mdlosci ;/ chociaz bym chciala nie moge sie zmusic do zadnej pracy

U mnie dziś 5 tyg. 2 dzień, ale póki co mdłości żadnych.. oby tak zostało do końca [emoji5]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny jestem po dzisiejszej wizycie u gina :) Dzidzie już ładnie widać nie tylko taka kropke jak 2 tyg temu :) Z OM i z USG 9tyg i 2 dni wiec wszystko jest dobrze :) Kolejna wizyta 26 stycznia i 18 stycznia mam usg prenatalne

Załączniki

• 26180012_1395006470628960_1763293752_o.jpg
    26180012_1395006470628960_1763293752_o.jpg
    410,7 KB · Wyświetleń: 100
Mi na mdłości pomógł świeżo starty imbir z miodem i cytryną piłam taka herbatkę na przeziębienie i nagle mdłości ustały.. Może nie tak całkowicie, ale jest o niebo lepiej :-)
Mnie przeziębienie dalej morduje najgorszy z tego jest katar, bo zatoki żyć nie daja..

zud3skjojuq7tn9p.png

ex2bx1hpoj7aj9ys.png

f2wli09kyusy3ndi.png

reklama
Do góry