Hej to dopiero moje pierwsze kroczki na tym forum, wiec prosze o wyrozumialosc otoz 15.12 mialam wizyte u ginekologia niezwiązane z ciaza. Jednak jakos tak mialam jakies przeczucia i dzien wczesniej zrobilam test. Jakie bylo moje zdziwienie gdy pokazala sie blada druga kreseczka. Okres mial byc 19.12. Wiec zdziwilam sie ze juz cos wyszlo pani ginekolog powiedziala ze na razie nic nie widac, ale macica jest pogrubiona i mozliwe ze to wczesna ciaza wczoraj znowu robilam test i wyszly wyrazne dwie kreski . Na razie do mnie to jeszcze nie dociera pani ginekolog kazala zrobic drugi test po terminie miesiączki i jesli bedzie pozytywny zeby zapisac sie na wizyte po nowym roku. Jak myslicie czy to nie za pozno az tyle czekac na wizyte? Czy komus wyszly dwie wyrazne kreski a okazalo się ze to jednak nie ciaza ? Z góry dzieki za odpowiedzi
reklama
chomiczka007
Moderatorka
Jesli wyszły Ci dwie kresku, nawet niewyraźne to nie ma innej opcji jak ciąża [emoji7] Spokojnie, nie ma sensu isc wczesniej na wizyte bo i tak nic nie bedzie widac. Polecam isc miedzy 6-7tc jak juz mozna zobaczyc serduszko. Po co isc za wczesnie i niepotrzebnie sie stresowac. Na kiedy wychodzi Ci termin z OM?Hej to dopiero moje pierwsze kroczki na tym forum, wiec prosze o wyrozumialosc otoz 15.12 mialam wizyte u ginekologia niezwiązane z ciaza. Jednak jakos tak mialam jakies przeczucia i dzien wczesniej zrobilam test. Jakie bylo moje zdziwienie gdy pokazala sie blada druga kreseczka. Okres mial byc 19.12. Wiec zdziwilam sie ze juz cos wyszlo pani ginekolog powiedziala ze na razie nic nie widac, ale macica jest pogrubiona i mozliwe ze to wczesna ciaza wczoraj znowu robilam test i wyszly wyrazne dwie kreski . Na razie do mnie to jeszcze nie dociera pani ginekolog kazala zrobic drugi test po terminie miesiączki i jesli bedzie pozytywny zeby zapisac sie na wizyte po nowym roku. Jak myslicie czy to nie za pozno az tyle czekac na wizyte? Czy komus wyszly dwie wyrazne kreski a okazalo się ze to jednak nie ciaza ? Z góry dzieki za odpowiedzi
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ekstra! Twojemu dziecku na pewno służy Twoj spokojJa też czuję się bardzo dobrze. Jutro mam wizytę. Jestem bardzo spokojna [emoji2]
Ja wlasnie przez telefon powiedziałam o ciazy przyjaciółce z którą bardzo rzadko sie widuje, jej reakcja byla tak szalenie entuzjastyczna ze jestem teraz przepełniona pozytywnymi emocjami.
Ostatnia edycja:
Kasiulla_88
Aktywna w BB
tak mi wychodzi z OM a z moich obliczen po plodnych to 26 zobaczymy. ja czuje sie swietnie ale niestety podrzusze mnie boli praktycznie wiekszosc czasu. juz sie nie moge doczekac wizyty. mam nadzieje ze tym razem bedzie wszystko ok.Ja też mam termin na 28
Wedlug moich obliczen na 26.08.2018 troche sie stresuje bo naczytalam sie ze test wychodzi pozytywnie jak sie ma problemy z nerkami a mnie ostatnio pobolewaja blecy na takiek wysokosci,dlatego nadal nie dowierzam ze to ciaza, choc bardzo bym chciala..Jesli wyszły Ci dwie kresku, nawet niewyraźne to nie ma innej opcji jak ciąża [emoji7] Spokojnie, nie ma sensu isc wczesniej na wizyte bo i tak nic nie bedzie widac. Polecam isc miedzy 6-7tc jak juz mozna zobaczyc serduszko. Po co isc za wczesnie i niepotrzebnie sie stresowac. Na kiedy wychodzi Ci termin z OM?
Kasiulla_88
Aktywna w BB
kochana napewno ciaza. juz pewnie jestes spozniona z OM wiec nic tylko sie cieszycWedlug moich obliczen na 26.08.2018 troche sie stresuje bo naczytalam sie ze test wychodzi pozytywnie jak sie ma problemy z nerkami a mnie ostatnio pobolewaja blecy na takiek wysokosci,dlatego nadal nie dowierzam ze to ciaza, choc bardzo bym chciala..
Oby tak bylo tylko ciagle dokucza mi bol brzucha jak przed okresem i martwie sie... Chciaz jestem nie do zycia, nie mam sily na nic, najchetniej bym spala, a to chyba objawkochana napewno ciaza. juz pewnie jestes spozniona z OM wiec nic tylko sie cieszyc
Mi wyszły dwie kreski 6 dni przed terminem @Hej to dopiero moje pierwsze kroczki na tym forum, wiec prosze o wyrozumialosc otoz 15.12 mialam wizyte u ginekologia niezwiązane z ciaza. Jednak jakos tak mialam jakies przeczucia i dzien wczesniej zrobilam test. Jakie bylo moje zdziwienie gdy pokazala sie blada druga kreseczka. Okres mial byc 19.12. Wiec zdziwilam sie ze juz cos wyszlo pani ginekolog powiedziala ze na razie nic nie widac, ale macica jest pogrubiona i mozliwe ze to wczesna ciaza wczoraj znowu robilam test i wyszly wyrazne dwie kreski . Na razie do mnie to jeszcze nie dociera pani ginekolog kazala zrobic drugi test po terminie miesiączki i jesli bedzie pozytywny zeby zapisac sie na wizyte po nowym roku. Jak myslicie czy to nie za pozno az tyle czekac na wizyte? Czy komus wyszly dwie wyrazne kreski a okazalo się ze to jednak nie ciaza ? Z góry dzieki za odpowiedzi
Termin @ minął w poniedziałek wizytę mam na 4 stycznia będzie 6t2d specjalnie tak późno się umowilam żeby było już na USG widać serduszko
chomiczka007
Moderatorka
To zdecydowanie objaw [emoji1] ja tak mam od 3 tygodniOby tak bylo tylko ciagle dokucza mi bol brzucha jak przed okresem i martwie sie... Chciaz jestem nie do zycia, nie mam sily na nic, najchetniej bym spala, a to chyba objaw
reklama
Takie bóle jak na @ na początku ciąży to norma także spokojnieOby tak bylo tylko ciagle dokucza mi bol brzucha jak przed okresem i martwie sie... Chciaz jestem nie do zycia, nie mam sily na nic, najchetniej bym spala, a to chyba objaw
Tak miałam z synem
Teraz też ale tylko podczas zagnieżdżania. I jak się raz zdenerwowałam.
Tak to oprócz tego że cały czas chce mi się spać to żadnych objawów.
Poprzednia ciąża była zupełnie inna, bóle brzucha, nudności ,wymioty, bóle piersi. Teraz żadnych takich objawów nie mam każda ciąża inna