reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U mnie poza mdłościami wszystko ok ale chyba żegnam się z forum. W poprzedniej ciąży z pierwszej wizyty u ginekologa wyszłam z receptą "czytać książki przygodowe zamiast internetu". Dziewczyny beta nie jest badaniem najważniejszym w ciąży, sporo mówi ale na takim forum powinnyśmy się wspierać, uspokaja a nie nakręcac wzajemnie. Ja tak to widzę, może to moje podejście jest dla was dziwne, może nie, może w każdej z nas buzują hormony..... Pewnie kiedyś wrócę ale jak będziemy na dalszym
Hymn rozumiem w pi
Ja miałam kilka dni plamien, ostatecznie zamiast malec, to się nasilaly, wylądowałam na IP. Ginekolog przypisal mi luteine, po czterech dniach stosowania wydaje się, że plamienia zniknęły.
Ja też mam delikatne plamienia od wczoraj, bardzo skape, mam herbatkę z zurawinyn bo wczoraj mi pęcherz nawalal, chyba przemrozilam. Lekarz dopiero za tydzień.

reklama
Gratuluję wszystkim pozytywnych wizyt i bijących serduszek :) ja byłam dzisiaj u lekarza, również widziałam bijące serce. Z usg wychodzi 7 tydzien i 5 dzień, termin na 2 sierpnia :) pozdrawiam was dziewczyny :)

Dziewczyny wlasnie złożyłam pranie i zastanawiam się co by tu jeszcze zrobić żeby chciało mi się spać. Czy wy też nie możecie wieczorem zasnąć??

Hej, hej.
Niebieskie pudełko. Kojarzy ktoś to? Jest ktoś zarejestrowany? Warto, czy oszustwo i wyludzanie danych osobowych?

Hej, hej.
Niebieskie pudełko. Kojarzy ktoś to? Jest ktoś zarejestrowany? Warto, czy oszustwo i wyludzanie danych osobowych?
Ja dostałam takie pudełko wychodząc ze szpitala. Ale już nie pamiętam dokładnie co i jak. Później też przychodziły jakieś duperele z HiPP, bobowita, bebiprogram. Itp.

ckaiyx8d63pd6voi.png

Ale się rejestrowalas, czy dostałaś to wszystko po prostu od tak?
Rejestrowałam się w tych klubach danych firm. W sumie najfajniejsze paczki przychodziły z Hipp. słoiczki, łyżeczki , kupony rabatowe do Rosmann i do odbioru paczek itp. z bebiprogramu z kolei fajna teczkę w której mam zdjęcia z USG itp z ciąży z synem i Płytę z muzyką .
Bobowita też jakieś słoiczki chyba wysyłała. Ale teraz nie jestem pewna bo to było 3,5 roku temu

ckaiyx8d63pd6voi.png

Rejestrowałam się w tych klubach danych firm. W sumie najfajniejsze paczki przychodziły z Hipp. słoiczki, łyżeczki , kupony rabatowe do Rosmann i do odbioru paczek itp. z bebiprogramu z kolei fajna teczkę w której mam zdjęcia z USG itp z ciąży z synem i Płytę z muzyką .
Bobowita też jakieś słoiczki chyba wysyłała. Ale teraz nie jestem pewna bo to było 3,5 roku temu

ckaiyx8d63pd6voi.png
Dodatkowo u nas jest Gerber w Rzeszowie i rodzice dzieci mogą zapisać się na testy (testują dorośli , nie dzieci) , piszą opinię itp i za taką godzinę siedzenia do ich minihurtowni dają bon na 35 zł bodajże.

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Dzien dobry :)
Ostatnio moj maz zachwyca sie moja gladka i miekka skora. Uda i brzuch smaruje pieczołowicie balsamem wiec to moze byc to ale szyja, reszta ciala? Pewnie to kwestia hormonow. Czy Wam tez "polepszyla sie kondycja skory"?

Do góry