reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja jestem z tarnowa :)

W jasle chyba podobnie ;)
O to też niedaleko :) ja raz byłam w jakiejś missciaodci pod Tarnowem z rodzicami u ich znajomych :)

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Ja już po USG, w pierwszej chwili się zestresowałam, bo ukazał się wielki pęcherz ale w środku nic, to prawie na zawał zeszłam. Na szczęście lekarz znalazł zarodek schowany z boku ;) Serduszko pięknie puka, prawie 1cm ma mój Bobolek. Dostałam skierowanie na wszystkie badania, po świętach będę robić. Z USG wychodzi 7t1d ciąży, a z OM 7t2d więc rośnie wręcz idealnie :)
Ten pęcherz tylko jakiś wielki nie uważacie? Lekarz mówi że to nic niepokojacego że ma po prostu duży domek :) Może dlatego mi tak brzuch wywala i mam wzdjęcia bo mnie rozepchało jak nie wiem. Kupiłam po lekarzu w H&M dwie pary spodni ciążowych i chyba już na święta będę chodzić :/ Fajne promki trafiłam, jedne kosztowały 40zł, a drugie 60zł, obie przecenione z 149zł ;)

Ale się cieszę że wszystko ok :)

Załączniki

• 25552635_1703333526394972_615523694_o.jpg
    25552635_1703333526394972_615523694_o.jpg
    188,9 KB · Wyświetleń: 82
Ja już po USG, w pierwszej chwili się zestresowałam, bo ukazał się wielki pęcherz ale w środku nic, to prawie na zawał zeszłam. Na szczęście lekarz znalazł zarodek schowany z boku ;) Serduszko pięknie puka, prawie 1cm ma mój Bobolek. Dostałam skierowanie na wszystkie badania, po świętach będę robić. Z USG wychodzi 7t1d ciąży, a z OM 7t2d więc rośnie wręcz idealnie :)
Ten pęcherz tylko jakiś wielki nie uważacie? Lekarz mówi że to nic niepokojacego że ma po prostu duży domek :) Może dlatego mi tak brzuch wywala i mam wzdjęcia bo mnie rozepchało jak nie wiem. Kupiłam po lekarzu w H&M dwie pary spodni ciążowych i chyba już na święta będę chodzić :/ Fajne promki trafiłam, jedne kosztowały 40zł, a drugie 60zł, obie przecenione z 149zł ;)

Super!
Ja jutro bede sie stresowac!

Gratuluję z całego serca dwóm serduszkom!!!!!!!:tak:

Dziewczyny kiedy dopadły Was pierwsze objawy?
Ja w pierwszej ciąży miałam mega zgagę od samego początku. Nawet wtedy jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży. No i strasznie wrażliwy węch...
Teraz jakoś tak dziwnie nic mi nie dolega na razie...
Jak to u Was jest/było na samym początku?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry