O to też niedaleko ja raz byłam w jakiejś missciaodci pod Tarnowem z rodzicami u ich znajomychJa jestem z tarnowa
W jasle chyba podobnie
reklama
chomiczka007
Moderatorka
Ja już po USG, w pierwszej chwili się zestresowałam, bo ukazał się wielki pęcherz ale w środku nic, to prawie na zawał zeszłam. Na szczęście lekarz znalazł zarodek schowany z boku Serduszko pięknie puka, prawie 1cm ma mój Bobolek. Dostałam skierowanie na wszystkie badania, po świętach będę robić. Z USG wychodzi 7t1d ciąży, a z OM 7t2d więc rośnie wręcz idealnie
Ten pęcherz tylko jakiś wielki nie uważacie? Lekarz mówi że to nic niepokojacego że ma po prostu duży domek Może dlatego mi tak brzuch wywala i mam wzdjęcia bo mnie rozepchało jak nie wiem. Kupiłam po lekarzu w H&M dwie pary spodni ciążowych i chyba już na święta będę chodzić :/ Fajne promki trafiłam, jedne kosztowały 40zł, a drugie 60zł, obie przecenione z 149zł
Ale się cieszę że wszystko ok
Ten pęcherz tylko jakiś wielki nie uważacie? Lekarz mówi że to nic niepokojacego że ma po prostu duży domek Może dlatego mi tak brzuch wywala i mam wzdjęcia bo mnie rozepchało jak nie wiem. Kupiłam po lekarzu w H&M dwie pary spodni ciążowych i chyba już na święta będę chodzić :/ Fajne promki trafiłam, jedne kosztowały 40zł, a drugie 60zł, obie przecenione z 149zł
Załączniki
sorenlorenson
Fanka BB :)
O tak do Leżajska mam bliskoOoo to za jakieś 4 lata będziemy mieć jeszcze bliżej [emoji23] mi się szykuje przeprowadzka do Leżajska
Chomiczka007 super że wszystko ok, ech te usg potrafią stresować
karorek
Super!Ja już po USG, w pierwszej chwili się zestresowałam, bo ukazał się wielki pęcherz ale w środku nic, to prawie na zawał zeszłam. Na szczęście lekarz znalazł zarodek schowany z boku Serduszko pięknie puka, prawie 1cm ma mój Bobolek. Dostałam skierowanie na wszystkie badania, po świętach będę robić. Z USG wychodzi 7t1d ciąży, a z OM 7t2d więc rośnie wręcz idealnie
Ja jutro bede sie stresowac!
Panikara87
Zaciekawiona BB
Już po. Jest 0.55 cm pęcherzyk. Nawet krnąbrny mąż się wzruszył a jak u Ciebie??? W ogóle u Was wszystkich mamusieTy tez napisz po wizycie !
Panikara87
Zaciekawiona BB
Gratuluję z całego serca dwóm serduszkom!!!!!!!Ja już po USG, w pierwszej chwili się zestresowałam, bo ukazał się wielki pęcherz ale w środku nic, to prawie na zawał zeszłam. Na szczęście lekarz znalazł zarodek schowany z boku Serduszko pięknie puka, prawie 1cm ma mój Bobolek. Dostałam skierowanie na wszystkie badania, po świętach będę robić. Z USG wychodzi 7t1d ciąży, a z OM 7t2d więc rośnie wręcz idealnie
karorek
Super gratulacje! ktoremu tygodniowi odpowiada? Ja mam dopoero jutro wizyte na 13.45.Już po. Jest 0.55 cm pęcherzyk. Nawet krnąbrny mąż się wzruszył a jak u Ciebie??? W ogóle u Was wszystkich mamusie
Zuzanka1402
Ja też mam termin na 28hej dziewczyny. chciałabym do Was dołączyć. Jestem Kasia i to jest moja 3 ciąża. Planowany termin 28 sierpnia.
Zuzanka1402
Dziewczyny kiedy dopadły Was pierwsze objawy?
Ja w pierwszej ciąży miałam mega zgagę od samego początku. Nawet wtedy jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży. No i strasznie wrażliwy węch...
Teraz jakoś tak dziwnie nic mi nie dolega na razie...
Jak to u Was jest/było na samym początku?
Ja w pierwszej ciąży miałam mega zgagę od samego początku. Nawet wtedy jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży. No i strasznie wrażliwy węch...
Teraz jakoś tak dziwnie nic mi nie dolega na razie...
Jak to u Was jest/było na samym początku?
Ostatnia edycja:
reklama
Panikara87
Zaciekawiona BB
4 tydzieńSuper gratulacje! ktoremu tygodniowi odpowiada? Ja mam dopoero jutro wizyte na 13.45.