reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja podejrzewam że to raczej chodzi o opiekę również w krośnie tragedia,historie z horroru wręcz ,więc wiele mam ucieka.Ja wybrałam Strzyżów,bo tam mój lekarz i genialne położne a warunki jak za prl mnie nie trzeba hotelowego luksusu a świetnych ludzi przy porodzie i bezpieczeństwa:-D;)
Nic nie tracisz wakacje 2019 już z maluchem w bieszczady,odbijecie sobie:biggrin2:
Ja nie zawsze od koleżanek z Rzeszowa słyszałam o pro w samych superlatywach. Myślałam nad pro ale stwierdziłam że wolę iść tam gdzie mój prowadzący :)

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Ja nie zawsze od koleżanek z Rzeszowa słyszałam o pro w samych superlatywach. Myślałam nad pro ale stwierdziłam że wolę iść tam gdzie mój prowadzący :)

ckaiyx8d63pd6voi.png

ckaiyx8d63pd6voi.png
Nie dziwię się,sama za swoim poszłam;)

Dziewczyny a ja takie pytanie :D
Jest tu ktoś z Rzeszowa bądź okolic ? :d

ckaiyx8d63pd6voi.png

Ja jestem z tarnowa :)

Ja podejrzewam że to raczej chodzi o opiekę również w krośnie tragedia,historie z horroru wręcz ,więc wiele mam ucieka.Ja wybrałam Strzyżów,bo tam mój lekarz i genialne położne a warunki jak za prl mnie nie trzeba hotelowego luksusu a świetnych ludzi przy porodzie i bezpieczeństwa:-D;)
Nic nie tracisz wakacje 2019 już z maluchem w bieszczady,odbijecie sobie:biggrin2:

W jasle chyba podobnie ;)

reklama
Do góry