reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja podejrzewam że to raczej chodzi o opiekę również w krośnie tragedia,historie z horroru wręcz ,więc wiele mam ucieka.Ja wybrałam Strzyżów,bo tam mój lekarz i genialne położne a warunki jak za prl mnie nie trzeba hotelowego luksusu a świetnych ludzi przy porodzie i bezpieczeństwa:-D;)
Nic nie tracisz wakacje 2019 już z maluchem w bieszczady,odbijecie sobie:biggrin2:
Ja nie zawsze od koleżanek z Rzeszowa słyszałam o pro w samych superlatywach. Myślałam nad pro ale stwierdziłam że wolę iść tam gdzie mój prowadzący :)

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Ja nie zawsze od koleżanek z Rzeszowa słyszałam o pro w samych superlatywach. Myślałam nad pro ale stwierdziłam że wolę iść tam gdzie mój prowadzący :)

ckaiyx8d63pd6voi.png

ckaiyx8d63pd6voi.png
Nie dziwię się,sama za swoim poszłam;)

Dziewczyny a ja takie pytanie :D
Jest tu ktoś z Rzeszowa bądź okolic ? :d

ckaiyx8d63pd6voi.png

Ja jestem z tarnowa :)

Ja podejrzewam że to raczej chodzi o opiekę również w krośnie tragedia,historie z horroru wręcz ,więc wiele mam ucieka.Ja wybrałam Strzyżów,bo tam mój lekarz i genialne położne a warunki jak za prl mnie nie trzeba hotelowego luksusu a świetnych ludzi przy porodzie i bezpieczeństwa:-D;)
Nic nie tracisz wakacje 2019 już z maluchem w bieszczady,odbijecie sobie:biggrin2:

W jasle chyba podobnie ;)

reklama
Do góry