Ja nie zawsze od koleżanek z Rzeszowa słyszałam o pro w samych superlatywach. Myślałam nad pro ale stwierdziłam że wolę iść tam gdzie mój prowadzącyJa podejrzewam że to raczej chodzi o opiekę również w krośnie tragedia,historie z horroru wręcz ,więc wiele mam ucieka.Ja wybrałam Strzyżów,bo tam mój lekarz i genialne położne a warunki jak za prl mnie nie trzeba hotelowego luksusu a świetnych ludzi przy porodzie i bezpieczeństwa
Nic nie tracisz wakacje 2019 już z maluchem w bieszczady,odbijecie sobie
reklama
ninex
Fanka BB :)
Ja nie zawsze od koleżanek z Rzeszowa słyszałam o pro w samych superlatywach. Myślałam nad pro ale stwierdziłam że wolę iść tam gdzie mój prowadzący
Nie dziwię się,sama za swoim poszłamJa nie zawsze od koleżanek z Rzeszowa słyszałam o pro w samych superlatywach. Myślałam nad pro ale stwierdziłam że wolę iść tam gdzie mój prowadzący
Kasiulla_88
Aktywna w BB
hej dziewczyny. chciałabym do Was dołączyć. Jestem Kasia i to jest moja 3 ciąża. Planowany termin 28 sierpnia.
Anet29
Dziewczyny a ja takie pytanie
Jest tu ktoś z Rzeszowa bądź okolic ? :d
Ja jestem z tarnowa
Ja podejrzewam że to raczej chodzi o opiekę również w krośnie tragedia,historie z horroru wręcz ,więc wiele mam ucieka.Ja wybrałam Strzyżów,bo tam mój lekarz i genialne położne a warunki jak za prl mnie nie trzeba hotelowego luksusu a świetnych ludzi przy porodzie i bezpieczeństwa
Nic nie tracisz wakacje 2019 już z maluchem w bieszczady,odbijecie sobie
W jasle chyba podobnie
Anet29
hej dziewczyny. chciałabym do Was dołączyć. Jestem Kasia i to jest moja 3 ciąża. Planowany termin 28 sierpnia.
Witaj gratulacje.
Cześć!hej dziewczyny. chciałabym do Was dołączyć. Jestem Kasia i to jest moja 3 ciąża. Planowany termin 28 sierpnia.
Jak się masz? skąd jesteś?
Kasiulla_88
Aktywna w BB
Ja czuję się świetnie Jestem z pod Warszawy dokładnie z Ożarowa Mazowieckiego. Wizytę u lekarza mam na 28 grudnia i zobaczymy jak się sytuacja rozwija
Super słyszeć, że czujesz się świetnieJa czuję się świetnie Jestem z pod Warszawy dokładnie z Ożarowa Mazowieckiego. Wizytę u lekarza mam na 28 grudnia i zobaczymy jak się sytuacja rozwija
PS. Ja mieszkam w Warszawie ale we wtorek byłam w Brwinowie u fryzjera, praaawie Twoje strony
reklama
Kasiulla_88
Aktywna w BB
mam przyjaciółkę z Brwinowa, a ogólnoe jestem z Warszawy. Mąż ściągnął mnie w te strony...