ninex
Fanka BB :)
Ja mam godzinkę do RzeszowaDziewczyny a ja takie pytanie
Jest tu ktoś z Rzeszowa bądź okolic ? :d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam godzinkę do RzeszowaDziewczyny a ja takie pytanie
Jest tu ktoś z Rzeszowa bądź okolic ? :d
Ty tez napisz po wizycie !Jaka skuteczność!!! ja dziś mam usg liczę, że będzie widać cokolwiek, bo ostatnio nic a nic życzę powodzenia i wielkiego serducha na badaniach!!! Trzymam kciuki. Ps. Napisz potem jak poszło
okolice Miejsca Piastowego a Ty Rzeszów?Ooo a jakie okolice ? :d
Ja Rzeszów a Ty już w sumie Bieszczady zazdroszczęokolice Miejsca Piastowego a Ty Rzeszów?
Ja akurat nie rodziłam w pro bo nie idę do szpitala dla warunków hotelowych [emoji14]Najgorzej nie jestRzeszów też fajne miasto,dużo babeczek od nas jezdzi tam rodzić do Pro-familii i wg wybiera lekarzy z twoich stron
Ooo to za jakieś 4 lata będziemy mieć jeszcze bliżej [emoji23] mi się szykuje przeprowadzka do LeżajskaJa mam do Rze ok godzinki tylko od strony Bilgoraja
Ja podejrzewam że to raczej chodzi o opiekę również w krośnie tragedia,historie z horroru wręcz ,więc wiele mam ucieka.Ja wybrałam Strzyżów,bo tam mój lekarz i genialne położne a warunki jak za prl mnie nie trzeba hotelowego luksusu a świetnych ludzi przy porodzie i bezpieczeństwaJa akurat nie rodziłam w pro bo nie idę do szpitala dla warunków hotelowych [emoji14]
Rodziłam na Szopena, tam miałam lekarza prowadzącego z tą ciąża też ten sam lekarz i poród w tym samym szpitalu
Maja OIOM noworodkowy na wysokim poziomie i wiem że jakby nie daj Boże coś się działo dziecko będzie miało opiekę na wysokim poziomie
Ja kocham Bieszczady co rok jeździmy we wrześniu ale w następnym roku niestety nie pojedziemy bo będzie maluszek