reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny a ja takie pytanie :D
Jest tu ktoś z Rzeszowa bądź okolic ? :d

ckaiyx8d63pd6voi.png
Ja mam godzinkę do Rzeszowa;)

reklama
Najgorzej nie jest:)Rzeszów też fajne miasto,dużo babeczek od nas jezdzi tam rodzić do Pro-familii i wg wybiera lekarzy z twoich stron:p

Najgorzej nie jest:)Rzeszów też fajne miasto,dużo babeczek od nas jezdzi tam rodzić do Pro-familii i wg wybiera lekarzy z twoich stron:p
Ja akurat nie rodziłam w pro bo nie idę do szpitala dla warunków hotelowych [emoji14]
Rodziłam na Szopena, tam miałam lekarza prowadzącego :) z tą ciąża też ten sam lekarz i poród w tym samym szpitalu :)
Maja OIOM noworodkowy na wysokim poziomie i wiem że jakby nie daj Boże coś się działo dziecko będzie miało opiekę na wysokim poziomie :)

Ja kocham Bieszczady :) co rok jeździmy we wrześniu :) ale w następnym roku niestety nie pojedziemy bo będzie maluszek :(

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Ja akurat nie rodziłam w pro bo nie idę do szpitala dla warunków hotelowych [emoji14]
Rodziłam na Szopena, tam miałam lekarza prowadzącego :) z tą ciąża też ten sam lekarz i poród w tym samym szpitalu :)
Maja OIOM noworodkowy na wysokim poziomie i wiem że jakby nie daj Boże coś się działo dziecko będzie miało opiekę na wysokim poziomie :)

Ja kocham Bieszczady :) co rok jeździmy we wrześniu :) ale w następnym roku niestety nie pojedziemy bo będzie maluszek :(

ckaiyx8d63pd6voi.png
Ja podejrzewam że to raczej chodzi o opiekę również w krośnie tragedia,historie z horroru wręcz ,więc wiele mam ucieka.Ja wybrałam Strzyżów,bo tam mój lekarz i genialne położne a warunki jak za prl mnie nie trzeba hotelowego luksusu a świetnych ludzi przy porodzie i bezpieczeństwa:-D;)
Nic nie tracisz wakacje 2019 już z maluchem w bieszczady,odbijecie sobie:biggrin2:

Do góry