reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny a ja takie pytanie :D
Jest tu ktoś z Rzeszowa bądź okolic ? :d

ckaiyx8d63pd6voi.png
Ja mam godzinkę do Rzeszowa;)

reklama
Najgorzej nie jest:)Rzeszów też fajne miasto,dużo babeczek od nas jezdzi tam rodzić do Pro-familii i wg wybiera lekarzy z twoich stron:p

Najgorzej nie jest:)Rzeszów też fajne miasto,dużo babeczek od nas jezdzi tam rodzić do Pro-familii i wg wybiera lekarzy z twoich stron:p
Ja akurat nie rodziłam w pro bo nie idę do szpitala dla warunków hotelowych [emoji14]
Rodziłam na Szopena, tam miałam lekarza prowadzącego :) z tą ciąża też ten sam lekarz i poród w tym samym szpitalu :)
Maja OIOM noworodkowy na wysokim poziomie i wiem że jakby nie daj Boże coś się działo dziecko będzie miało opiekę na wysokim poziomie :)

Ja kocham Bieszczady :) co rok jeździmy we wrześniu :) ale w następnym roku niestety nie pojedziemy bo będzie maluszek :(

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Ja akurat nie rodziłam w pro bo nie idę do szpitala dla warunków hotelowych [emoji14]
Rodziłam na Szopena, tam miałam lekarza prowadzącego :) z tą ciąża też ten sam lekarz i poród w tym samym szpitalu :)
Maja OIOM noworodkowy na wysokim poziomie i wiem że jakby nie daj Boże coś się działo dziecko będzie miało opiekę na wysokim poziomie :)

Ja kocham Bieszczady :) co rok jeździmy we wrześniu :) ale w następnym roku niestety nie pojedziemy bo będzie maluszek :(

ckaiyx8d63pd6voi.png
Ja podejrzewam że to raczej chodzi o opiekę również w krośnie tragedia,historie z horroru wręcz ,więc wiele mam ucieka.Ja wybrałam Strzyżów,bo tam mój lekarz i genialne położne a warunki jak za prl mnie nie trzeba hotelowego luksusu a świetnych ludzi przy porodzie i bezpieczeństwa:-D;)
Nic nie tracisz wakacje 2019 już z maluchem w bieszczady,odbijecie sobie:biggrin2:

Do góry