reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hej dziewczyny :) miałam mieć wizytę dopiero 28 grudnia ale termin zwolnił się na 19 i jestem już po wizycie :) na USG wyszło, że ciąża jest tydzień młodsza czyli dzisiaj to 6 tydzień i 3 dzień. Jestem taka szczęśliwa bo gin pokazał mi bijące serduszko :biggrin2::biggrin2: to moja pierwsza ciąża :) następna wizyta 16 stycznia i wtedy powie mi czy poród na 4 sierpnia jak z obliczeń czy na 13 jak wynika z USG :)

reklama
Hej dziewczyny :) miałam mieć wizytę dopiero 28 grudnia ale termin zwolnił się na 19 i jestem już po wizycie :) na USG wyszło, że ciąża jest tydzień młodsza czyli dzisiaj to 6 tydzień i 3 dzień. Jestem taka szczęśliwa bo gin pokazał mi bijące serduszko :biggrin2::biggrin2: to moja pierwsza ciąża :) następna wizyta 16 stycznia i wtedy powie mi czy poród na 4 sierpnia jak z obliczeń czy na 13 jak wynika z USG :)
Super wieści:-)

zud3skjojuq7tn9p.png

ex2bx1hpoj7aj9ys.png

f2wli09kyusy3ndi.png

Gratulacje!!!

W związku z tym, że teraz w ciąży wszystko mnie wzrusza tak jak zwykle na 2 dni przed okresem, dziś w metrze prawie się popłakałam jak pomyślałam, że póki co mam taką ładną datę 18.08.18 ;)

U mnie poza mdłościami wszystko ok ale chyba żegnam się z forum. W poprzedniej ciąży z pierwszej wizyty u ginekologa wyszłam z receptą "czytać książki przygodowe zamiast internetu". Dziewczyny beta nie jest badaniem najważniejszym w ciąży, sporo mówi ale na takim forum powinnyśmy się wspierać, uspokaja a nie nakręcac wzajemnie. Ja tak to widzę, może to moje podejście jest dla was dziwne, może nie, może w każdej z nas buzują hormony..... Pewnie kiedyś wrócę ale jak będziemy na dalszym
Malaja, nie uciekaj, nie wszystkie się nakręcamy :) może to dziwne, bo o ciążę staraliśmy się 2,5 roku, ale wiem, że nie jestem wstanie zapobiec niektórym rzeczom, a w zasadzie większości z nich, staram się nie myśleć non stop o tym, czy wszystko jest ok. Wychodzę z założenia, że słucham lekarza, a nie forum :)

Przez to więcej podczytuję niż się udzielam.

U mnie poza mdłościami wszystko ok ale chyba żegnam się z forum. W poprzedniej ciąży z pierwszej wizyty u ginekologa wyszłam z receptą "czytać książki przygodowe zamiast internetu". Dziewczyny beta nie jest badaniem najważniejszym w ciąży, sporo mówi ale na takim forum powinnyśmy się wspierać, uspokaja a nie nakręcac wzajemnie. Ja tak to widzę, może to moje podejście jest dla was dziwne, może nie, może w każdej z nas buzują hormony..... Pewnie kiedyś wrócę ale jak będziemy na dalszym

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Super,tez mam wizytę 16 stycznia i termin na 4 sierpnia.Z reszta termin z usg jest elastyczny w poprzednich ciążach co wizytę miałam inny,nie zawsze jest książkowo nie wiadomo kiedy doszło do zapłodnienia,chyba że cykl monitorowany ;):-D Także moja córeczka postanowiła wyjść 25 czerwca a termin ostatni mi wyszedł na 16 lipca z usg z OM był 3 lipiec.Maleństwo 2900 i 50 cm.

Do góry