Hej dziewczyny miałam mieć wizytę dopiero 28 grudnia ale termin zwolnił się na 19 i jestem już po wizycie na USG wyszło, że ciąża jest tydzień młodsza czyli dzisiaj to 6 tydzień i 3 dzień. Jestem taka szczęśliwa bo gin pokazał mi bijące serduszko to moja pierwsza ciąża następna wizyta 16 stycznia i wtedy powie mi czy poród na 4 sierpnia jak z obliczeń czy na 13 jak wynika z USG
reklama
Late92
Zaangażowana w BB
Super wieści:-)Hej dziewczyny miałam mieć wizytę dopiero 28 grudnia ale termin zwolnił się na 19 i jestem już po wizycie na USG wyszło, że ciąża jest tydzień młodsza czyli dzisiaj to 6 tydzień i 3 dzień. Jestem taka szczęśliwa bo gin pokazał mi bijące serduszko to moja pierwsza ciąża następna wizyta 16 stycznia i wtedy powie mi czy poród na 4 sierpnia jak z obliczeń czy na 13 jak wynika z USG
Moja ciąża była młodsza. Szłam do ginekologa w 8 tygodniu według ostatniej miesiączki, a się okazało po długości zarodka, że to dopiero 6t 2d. Mało kto ma cykle jak w zegarku, więc to akurat nic nie znaczy.
Dzięki ☺jakoś dziś mam więcej wiary w dobre rozwiązanie
D
Deleted member 178340
Gość
Na pewno takie będzie. Powinnyśmy się tu wspierać, w końcu chyba po to to forum jest.Dzięki [emoji5]jakoś dziś mam więcej wiary w dobre rozwiązanie
Gratulacje!!!Hej dziewczyny miałam mieć wizytę dopiero 28 grudnia ale termin zwolnił się na 19 i jestem już po wizycie na USG wyszło, że ciąża jest tydzień młodsza czyli dzisiaj to 6 tydzień i 3 dzień. Jestem taka szczęśliwa bo gin pokazał mi bijące serduszko to moja pierwsza ciąża następna wizyta 16 stycznia i wtedy powie mi czy poród na 4 sierpnia jak z obliczeń czy na 13 jak wynika z USG
W związku z tym, że teraz w ciąży wszystko mnie wzrusza tak jak zwykle na 2 dni przed okresem, dziś w metrze prawie się popłakałam jak pomyślałam, że póki co mam taką ładną datę 18.08.18
Kasiula8989
Fanka BB :)
Hej mamy taki sam termin poroduGratulacje!!!
W związku z tym, że teraz w ciąży wszystko mnie wzrusza tak jak zwykle na 2 dni przed okresem, dziś w metrze prawie się popłakałam jak pomyślałam, że póki co mam taką ładną datę 18.08.18
Super! Mój może się jeszcze pewnie zmienić bo to wyliczony z kalkulatora internetowego ale liczę na to, że lekarz potwierdziHej mamy taki sam termin porodu
Dobrze wnioskuje po nicku, że jesteś z 89?
Colorado1989
Malaja, nie uciekaj, nie wszystkie się nakręcamy może to dziwne, bo o ciążę staraliśmy się 2,5 roku, ale wiem, że nie jestem wstanie zapobiec niektórym rzeczom, a w zasadzie większości z nich, staram się nie myśleć non stop o tym, czy wszystko jest ok. Wychodzę z założenia, że słucham lekarza, a nie forumU mnie poza mdłościami wszystko ok ale chyba żegnam się z forum. W poprzedniej ciąży z pierwszej wizyty u ginekologa wyszłam z receptą "czytać książki przygodowe zamiast internetu". Dziewczyny beta nie jest badaniem najważniejszym w ciąży, sporo mówi ale na takim forum powinnyśmy się wspierać, uspokaja a nie nakręcac wzajemnie. Ja tak to widzę, może to moje podejście jest dla was dziwne, może nie, może w każdej z nas buzują hormony..... Pewnie kiedyś wrócę ale jak będziemy na dalszym
Przez to więcej podczytuję niż się udzielam.
U mnie poza mdłościami wszystko ok ale chyba żegnam się z forum. W poprzedniej ciąży z pierwszej wizyty u ginekologa wyszłam z receptą "czytać książki przygodowe zamiast internetu". Dziewczyny beta nie jest badaniem najważniejszym w ciąży, sporo mówi ale na takim forum powinnyśmy się wspierać, uspokaja a nie nakręcac wzajemnie. Ja tak to widzę, może to moje podejście jest dla was dziwne, może nie, może w każdej z nas buzują hormony..... Pewnie kiedyś wrócę ale jak będziemy na dalszym
Kasiula8989
Super! Mój może się jeszcze pewnie zmienić bo to wyliczony z kalkulatora internetowego ale liczę na to, że lekarz potwierdzi
Dobrze wnioskuje po nicku, że jesteś z 89?
Tak rocznik 89 Ty tez ?
reklama
ninex
Super,tez mam wizytę 16 stycznia i termin na 4 sierpnia.Z reszta termin z usg jest elastyczny w poprzednich ciążach co wizytę miałam inny,nie zawsze jest książkowo nie wiadomo kiedy doszło do zapłodnienia,chyba że cykl monitorowany Także moja córeczka postanowiła wyjść 25 czerwca a termin ostatni mi wyszedł na 16 lipca z usg z OM był 3 lipiec.Maleństwo 2900 i 50 cm.Hej dziewczyny miałam mieć wizytę dopiero 28 grudnia ale termin zwolnił się na 19 i jestem już po wizycie na USG wyszło, że ciąża jest tydzień młodsza czyli dzisiaj to 6 tydzień i 3 dzień. Jestem taka szczęśliwa bo gin pokazał mi bijące serduszko to moja pierwsza ciąża następna wizyta 16 stycznia i wtedy powie mi czy poród na 4 sierpnia jak z obliczeń czy na 13 jak wynika z USG