monika121326
Fanka BB :)
UW miniony czwartek mialam 963. Progesteron ladnie wskazywal na ciaze, pierwszy trymestr oczywiscie. Z kalkulatura online wychodzi mi termin 18.08.
Ogólnie to czytam watek od poczatku, juz sie troche juz nawzruszalam i poczulam sie czescia tej spolecznosci przy okazji sie przedstawię. Mam na imie Monika, w marcu bedzie 29 lat, stacjonuje w Warszawie. O dziecko staralismy się jakies 30 minut a tak poważnie to ustaliliśmy z mężem ze "czemu nie" i raz sie nie zabezpieczylismy. Potem powinien mi isc okres ale objawów nie było tyle ze myslalam ze to przez srogie przeziebienie, ktore mnie skierowalo na tydzien l4, w dniu planowanej miesiączki test byl negatywny. W 4 dniu spoznienia okresu test dodatni lekko mnie zaskoczyl. Dzien pozniej beta 963 potwierdzial ciaze teraz sie zastanawiam czy ja tu jestem najbardziej wyluzowana czy niefrasobliwa ze na luzie umowilam sie na wizyte na 3 stycznia i spokojnie sobie czekam
Miło mi, też jestem Monika. Mieszkam w okolicach Krakowa ja mam dopiero 23 lata
Ale o dzidziusia się długo staraliśmy i to już trzecia ciąża. Wcześniej miałam martwa i puste jajo. Liczę że się uda tym razem.
Masz mega dobre podejście i tak dalej trzymaj sama bym chciała takie mieć. Wszytko napewno będzie dobrze