reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Zostaw go choć na jeden cały dzień z córeczką... niech zobaczy jakie to "siedzenie w domu"....
Też to proponuje. Stara szkoła się odzywa... Jak już mama jest cały dzień w domu, to znaczy że sie opierdziela... Ręce opadają przy takim gadaniu. Wiesz... Wydaje mi się, że mezczyzni nie są w stanie zrozumieć naszych dolegliwości. Zaszczyt noszenia pod sercem życia zarezerwowany jest tylko dla nas z całym pakietem doleglowosci jaki się z tym wiąże:wink:

reklama
Pierwsza ciąża ?
Moja druga mam synka z listopada 2013 :)
Tak u mnie pierwsza. Synek już wie, że będzie starszym bratem?

W ogóle dziewczyny, która z Was daje znać rodzinie w święta, że się spodziewacie dziecka, i tym samym staje się daniem głównym? :D Kiedyś w Wielkanoc powiedzieliśmy, że bierzemy ślub, teściowa prawie się udławiła. Ciekawe jaka tym razem będzie reakcja :)

Tak u mnie pierwsza. Synek już wie, że będzie starszym bratem?

W ogóle dziewczyny, która z Was daje znać rodzinie w święta, że się spodziewacie dziecka, i tym samym staje się daniem głównym? :D Kiedyś w Wielkanoc powiedzieliśmy, że bierzemy ślub, teściowa prawie się udławiła. Ciekawe jaka tym razem będzie reakcja :)

Tak wie i mówi ze ma być chłopczyk :) a ja po cichu liczę na dziewczynkę :)
My rodzicom tez mówimy w wigilie, jestem bardzo ciekawa jak zareagują ;D

reklama
Do góry