reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
U mnie dziś serduszko się pokazało. Ciaza z usg dogoniła przewidywany termin porodu, czyli TP mam 31.07 (z synkiem też taki termin mialam, a urodziłam 07.08) teraz ciekawość mnie zżera chłopiec czy dziewczynka [emoji7] przeczucie mówi mi, że dziewczynka wcześniej czułam że będą chłopcy. Ciekawe czy teraz się sprawdzi :-)

Napisane na SM-J510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ktory tydzien i dzien ? :) gratulacje

a ja mam jeszcze pytanie odnośnie wrażliwości piersi/sutków, do kobietek, które mają taki objaw, czy piersi/sutki macie obolałe z takim samym natężeniem w ciągu całego dnia? czy są momenty, że mniej odczuwacie wrażliwość/ból??
Hej. Czuje cale dnie boleści piersi sutkow a wieczorem przy kapieli nie do wytrzymania jak sie otrze o coś

A powiedzcie mi bo w czwartek CRL miałam 0,22 a dziś mam 0,32 cm. Czy nie są mało mi wzrósł zarodek? dziś chociaż serduszko usłyszałam.

Dołączam się, piękne dwie kreseczki pojawiły się 07.12 czyli w dniu spodziewanej miesiączki. Wiem że jestem w ciąży choć wizytę mam dopiero 03.01.2018. Oby tylko było ok, spać mi się chce nieziemsko, zapachy mnie draznia , piersi mi urosły. To moja trzecia ciąża więc te objawy nie mogą kłamać. Mam już jedno 15 miesięczne dziecko a drugie straciłam w 24 tygodniu. Boję się żeby się nie okazało że to ciąża pozamaciczna lub pusty pęcherzyk.No i mam jeszcze zawroty głowy.

reklama
Dziewczyny dziś o 17 mam wizytę u gina. Ostatnia miesiączka 2.11. Trzymajcie kciuki. To moja pierwsza ciaza więc troszke sie denerwuje. Mam nadzieję że dziś usłyszymy serduszko! :-)

Do góry