reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Już mam wyniki bety 32211( dwie poprzednie 4.12- 309 i 7.12- 819), więc chyba jest ok. Ale za to wyniki tarczycowe wyszły źle bo FT4 mam 29,27 a norma w I trymestrze to 19,6 :( Oby do środy do wizyty doczekać...

Basiu a skąd masz te normy dla Ft4?
Też mam niedoczynność ale u mnie w laboratorium nie piszą norm dla ciąży.
A tsh jakie masz teraz?

reklama
Dziewczyny dziś o 17 mam wizytę u gina. Ostatnia miesiączka 2.11. Trzymajcie kciuki. To moja pierwsza ciaza więc troszke sie denerwuje. Mam nadzieję że dziś usłyszymy serduszko! :-)
I jak tam ? Pamiętam ten stres przy pierwszej wizycie. Ja jutro wieczorem też biegnę szukac serduszka, i też się stresuje chociaż to moja druga ciąża powinnam mniej emocjonalnie do tego podchodzić

Hej dopiero dotarłam do domu a padl mi telefon i nie mialam jak odezwać się wizyta mnie zmartwila co prawda pecherzyk urósł od ostatniego wtorku pojawiło się teżpecherzyk zoltkowy ktorego tydz temu. Nie bylowiem ale zarodek dalej nie ds sie zmierzycze jest umiejscowiony z boku i lekarz mowi ze to konkretny powod dla którego tak jest i albo bedzie dobrze albo nie i wyjasni sie za 2 tyg. Ciąża jest zywa przeplywy sa czy jakoś tak. Oczywiscie nie wytrzymsm tyle w sobote ide sprawdzic

Oj już się martwiąc co z Tobą..
Kochana nie zmartwień się... Będzie dobrze.. Musimy trzymać się razem i wspierać.. Pójdziesz w sob i może akurat już zobaczysz coś ;)
Ja też mam zmartwienie ale pozostało tylko czekać.. Będzie dobrze ;)

Hej dopiero dotarłam do domu a padl mi telefon i nie mialam jak odezwać się wizyta mnie zmartwila co prawda pecherzyk urósł od ostatniego wtorku pojawiło się teżpecherzyk zoltkowy ktorego tydz temu. Nie bylowiem ale zarodek dalej nie ds sie zmierzycze jest umiejscowiony z boku i lekarz mowi ze to konkretny powod dla którego tak jest i albo bedzie dobrze albo nie i wyjasni sie za 2 tyg. Ciąża jest zywa przeplywy sa czy jakoś tak. Oczywiscie nie wytrzymsm tyle w sobote ide sprawdzic

A moze warto odpuscic, kazdy lekarz powie co innego i pozniej nie wiadomo ktorego sluchac.

reklama
Do góry