monika121326
Fanka BB :)
I jak tam Prymulkax, co u Ciebie.?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje Hcg z dziś 46074 ależ mnie cieszą takie duże cyferki☺
Hej dziewczyny tez bede sierpniowa mama gratulacje dla was
Ja czekam jeszcze serce chce mi wyskoczyć
Ktory tydzien i dzien ? gratulacjeU mnie dziś serduszko się pokazało. Ciaza z usg dogoniła przewidywany termin porodu, czyli TP mam 31.07 (z synkiem też taki termin mialam, a urodziłam 07.08) teraz ciekawość mnie zżera chłopiec czy dziewczynka [emoji7] przeczucie mówi mi, że dziewczynka wcześniej czułam że będą chłopcy. Ciekawe czy teraz się sprawdzi :-)
Napisane na SM-J510F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej. Czuje cale dnie boleści piersi sutkow a wieczorem przy kapieli nie do wytrzymania jak sie otrze o cośa ja mam jeszcze pytanie odnośnie wrażliwości piersi/sutków, do kobietek, które mają taki objaw, czy piersi/sutki macie obolałe z takim samym natężeniem w ciągu całego dnia? czy są momenty, że mniej odczuwacie wrażliwość/ból??