reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
U mnie dziś serduszko się pokazało. Ciaza z usg dogoniła przewidywany termin porodu, czyli TP mam 31.07 (z synkiem też taki termin mialam, a urodziłam 07.08) teraz ciekawość mnie zżera chłopiec czy dziewczynka [emoji7] przeczucie mówi mi, że dziewczynka wcześniej czułam że będą chłopcy. Ciekawe czy teraz się sprawdzi :-)

Napisane na SM-J510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ktory tydzien i dzien ? :) gratulacje

a ja mam jeszcze pytanie odnośnie wrażliwości piersi/sutków, do kobietek, które mają taki objaw, czy piersi/sutki macie obolałe z takim samym natężeniem w ciągu całego dnia? czy są momenty, że mniej odczuwacie wrażliwość/ból??
Hej. Czuje cale dnie boleści piersi sutkow a wieczorem przy kapieli nie do wytrzymania jak sie otrze o coś

A powiedzcie mi bo w czwartek CRL miałam 0,22 a dziś mam 0,32 cm. Czy nie są mało mi wzrósł zarodek? dziś chociaż serduszko usłyszałam.

Dołączam się, piękne dwie kreseczki pojawiły się 07.12 czyli w dniu spodziewanej miesiączki. Wiem że jestem w ciąży choć wizytę mam dopiero 03.01.2018. Oby tylko było ok, spać mi się chce nieziemsko, zapachy mnie draznia , piersi mi urosły. To moja trzecia ciąża więc te objawy nie mogą kłamać. Mam już jedno 15 miesięczne dziecko a drugie straciłam w 24 tygodniu. Boję się żeby się nie okazało że to ciąża pozamaciczna lub pusty pęcherzyk.No i mam jeszcze zawroty głowy.

reklama
Dziewczyny dziś o 17 mam wizytę u gina. Ostatnia miesiączka 2.11. Trzymajcie kciuki. To moja pierwsza ciaza więc troszke sie denerwuje. Mam nadzieję że dziś usłyszymy serduszko! :-)

Do góry