reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Witam,syn śpi to mam chwilkę żeby coś napisać.Nina łączę się w bólu ja już mam mega wnerw na to sikanie i właśnie nie mogę przytrzymać bo boli,wieczorami padam mega wzdęcia brzuch jak w czwartym miesiącu..obłęd.A i od paru dni zasypiam z bólem głowy ta ciąża jest zupełnie inna niż poprzednie.
Wizytującym dziewczyną życzę powodzenia,tym czekającym cierpliwości.
Zaważyłam że dużo ciąż na lekach..jakoś chyba coraz więcej Kobiet ma problemy taka moja dedukcja.

Mam pytanko jako że kończy mi się kwas foliowy,zażywacie już jakieś suplementy dla ciężarnych.Jak tak to jakie,tyle tego że ogarnąć się ciężko.

Hej ja już po wizycie. No u mnie jest jak ma razie w miarę ok. Ogólnie ciąża wygląda na taką o 4 dni młodsza niż jest. wypowiedzenie się proszę co sądzicie ;) Serduszko bije.
CRL 0,30 cm, Gs 1,47

Sama nie wie. Czy się cieszyć czy nie.
Na ostatniej wizycie w czwartek CRL miał 0,22 a teraz tak mało wzrósł.. Tyle że jest akcja serduszka teraz.

reklama
Do góry