reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

cichosza ja bym wszystko rzuciła i pojechała na ip,trzeba to sprawdzić .

dziewczyny was tez tak kloje raz w brzuchu raz w pochwie itp .? Troche sie martwię bo jak cos próbie np pomyje podłogi to zaraz mnie kłuje. Nie mocno ale jest to odczowalne? Zaczęłam juz schizowac;-(to mój 8tc wg OM
Mnie nic nie kuje,pod koniec ciąży się zdarzyło ,na początku nigdy .W środę lekarz to koniecznie podpytaj.

reklama
cichosza ja bym wszystko rzuciła i pojechała na ip,trzeba to sprawdzić .

dziewczyny was tez tak kloje raz w brzuchu raz w pochwie itp .? Troche sie martwię bo jak cos próbie np pomyje podłogi to zaraz mnie kłuje. Nie mocno ale jest to odczowalne? Zaczęłam juz schizowac;-(to mój 8tc wg OM
Dla mnie to normalne. Oczywiście na wizycie powiedz ale to norma.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem czy czytałaś ale pisałam wcześniej, ze ja w ciąży plamilam do 12 tyg. Raz nawet pojawiło się dużo krwi. Na szczęście wszystko dobrze sie skończyło? Bierzesz duphaston?

rfxgvfxmyzz15eva.png
Jeszcze nie biorę, bo dopiero pierwsza wizyta przede mną w trybie szybszym niż chciałam czyli w poniedziałek . Bardzo Ci dziękuję za ten post, podniósł mnie na duchu [emoji173]️[emoji173]️

Jeszcze nie biorę, bo dopiero pierwsza wizyta przede mną w trybie szybszym niż chciałam czyli w poniedziałek . Bardzo Ci dziękuję za ten post, podniósł mnie na duchu [emoji173]️[emoji173]️
Ja praktycznie po kazdym podtarciu na papierze miałam brązowa plame. Musiałam nosić wkladki by nie bredzić majtek. Jednego wieczora gdy oglądałam tv poczułam na majtkach cos mokrego jak zobaczyłam wielką plame z krwi od razu pojachalam na ip. Zrobili usg i stwierdzili,ze wszystko ok. Odetchnelam z ulgą. Wypisali mnie po dwóch dniach i od tego czasu juz nie plamiłam. Ciąża przebiegała prawidłowo [emoji4] oczywiście bralam duphaston a później luteine. Urodziłam w 41tc zdrową córeczkę. Bądź dobrej myśli [emoji4]

rfxgvfxmyzz15eva.png

A mnie boli gardlo :( i wogole sie nie wysypiam w nocy bo albo corka sie budzi co chwilke albo znowu ja nie moge spac :/
A czy wam lekarze na kazdej wizycie robia usg? Chodzicie na nfz czy prywatnie?

A mnie boli gardlo :( i wogole sie nie wysypiam w nocy bo albo corka sie budzi co chwilke albo znowu ja nie moge spac :/
Masz jakies domowe sposoby na gardło? U mnie ten sam problem ze spaniem ale ja juz przywykłam[emoji20]

Moj lekarz robi usg na każdej wizycie.

rfxgvfxmyzz15eva.png

Staram się być, zapewne też w poniedziałek skończę z luteiną lub tym drugim lekiem. Bardzo Ci dziękuję za dodanie otuchy [emoji173]️

Pisze o tej brązowej wydzielinie. Teraz ide do wc patrze i wkladka cała brudna. [emoji22][emoji22][emoji22]

rfxgvfxmyzz15eva.png

Ostatnia edycja:
Też się nie wysypiam,tylko u mnie najgorsze chodzenie siku w nocy,nie raz kilkanaście razy w nocy.Potem mam problem zasnąć.Mój lekarz robi mi usg na każdej wizycie,ale ja chodzę prywatnie.Jest ordynatorem szpitala w którym rodzę,dla mnie ważne jest mieć lekarza ze szpitala który wybrałam.A mam do niego ze 40 km.W szpitalu z mojej miejscowości nie poszła bym rodzić nawet jak by mi chcieli zapłacić.

reklama
Masz jakies domowe sposoby na gardło? U mnie ten sam problem ze spaniem ale ja juz przywykłam[emoji20]

Moj lekarz robi usg na każdej wizycie.

rfxgvfxmyzz15eva.png

Maz poszedl po argentin-t bo wiem ze w ciazy mozna spokojnie uzywac a oprocz tego to siemie lniane z mlekiem i miodem, i herbata z cytryna. Zastanawiam sie czy moglabym wziasc rutinoscorbin, ale chyba wezme sama wit c akurat tez mam :)

Do góry