reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzisiaj byłam u lekarza, wg okresu równy 6t, wg usg 4t4d, widać pęcherzyk 6.7mm i zaczyna sie tworzyć pęcherzyk żółtkowy, lekarz powiedział ze na ten czas wszystko w porządku. Mam już założoną karte ciazy - termin 8.08.18, od dzisiaj tez jestem na L4. Kolejna wizyta 4.01. :) kamień spadł mi z serca ze wszystko w porządku, oby było tak do końca [emoji7][emoji7][emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiaj byłam u lekarza, wg usg 4t4d, widać pęcherzyk 6.7mm i zaczyna sie tworzyć pęcherzyk żółtkowy, lekarz powiedział ze na ten czas wszystko w porządku. Mam już założoną karte ciazy - termin 8.08.18, od dzisiaj tez jestem na L4. Kolejna wizyta 4.01. :) kamień spadł mi z serca ze wszystko w porządku, oby było tak do końca [emoji7][emoji7][emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Coś dziwny ten termin. Ja też mam termin na 8.08 a jestem w 6t2d...

A jak z pracą, planujecie pracować ? Ja jestem kosmetyczka, robię paznokcie więc praca raczej cały czas siedząca. Mam nadzieję być aktywna jak najdłużej ale pierwsza ciążę 8 lat temu miałam zagrożona i podejrzewam że tu też będę musiała się szybko położyć..

A jak z pracą, planujecie pracować ? Ja jestem kosmetyczka, robię paznokcie więc praca raczej cały czas siedząca. Mam nadzieję być aktywna jak najdłużej ale pierwsza ciążę 8 lat temu miałam zagrożona i podejrzewam że tu też będę musiała się szybko położyć..
Witam koleżankę po fachu :D
Teraz czeka nas szczyt sezonu :)
Tak planuje pracować do końca :)
Z tym że ja na swoim więc jak nie pracuje to nie zarabiam. Nie mam tego komfortu co w pierwszej pracy że idę na l4 i dostaje 100% wynagrodzenia ;)

ckaiyx8d63pd6voi.png

Również jestem kosmetyczka i tez nie wiem czy w takich warunkach mogę pracować ...

Witajcie!
Mam 19-miesięcznego synka, jest karmiony piersią, ale z racji tego, że zaszłam w ciążę, termin +/- 6 sierpnia, a do tego pracuję, myślę o tym by powoli zakończyć karmienie. Synuś nieraz budzi się kilka razy w nocy i woła "mama mniam, mniam" więc czasem jestem bardzo padnięta po nocy a trzeba do pracy (niedawno wróciłam pasowałoby coś popracować). W dzień zależy czasem jest tak, że chciałby co 2 godziny i bardzo domaga się tego, czasem tylko dwa razy. Macie jakieś pomysły jak zrobić by zmierzać ku końcowi? Albo ograniczeniu nocnych karmień? Dodam jeszcze, że on jest nie-butelkowy
1f609.png

reklama
Do góry