reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Po jutrze mam wizytę u lekarza to chyba o coś poproszę takiego, bo tak to jest ciężko a mam jeszcze prawie 3 latka w domu :-)
Jasne u mnie to była pierwsza ciąża więc miałam więcej 'luzu' a i tak nie dało się funkcjonować.
Teraz na razie odpukac jest spokój ale tak na prawdę jest jeszcze czas na objawy ciąży :/

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ile to się najpierw trzeba nacierpiec żeby później tulić dzidziusia. Czuje że teraz znowu będę mieć anemię i za mało witamin jak w poprzedniej ciąży. Nic niż mogę jeść to wątpię żebym wszystko miała w normie. Chyba będę musiała wkoncu kupić witaminy dla kobiet w ciąży. Bo narazie tylko biorę kwas foliowy.

Ile to się najpierw trzeba nacierpiec żeby później tulić dzidziusia. Czuje że teraz znowu będę mieć anemię i za mało witamin jak w poprzedniej ciąży. Nic niż mogę jeść to wątpię żebym wszystko miała w normie. Chyba będę musiała wkoncu kupić witaminy dla kobiet w ciąży. Bo narazie tylko biorę kwas foliowy.
Mi lekarz polecał Prenatal Uno. On jest dla koniec starających się i w pierwszymi trymestrze i zawiera imbir i ma właśnie łagodzić nudności też.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Sama się zdziwiłam, ale widać, a to dopiero początek 4 tyg :)
Ty już byłaś u gina? Jak się czujesz? :)

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ostatnia @16.11.
Jutro mam lekarza, ale byłam pewna że nic nie zobacze na usg, a już napewno nie 26mm fasolke :))

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę że nie ma mojego posta z wczoraj. Byłam u ginekologa, przebadal mnie i dał skierowanie na USG. Najwcześniejszych możliwy zapis 27 grudnia. Jestem też zapisana w poniedziałek prywatnie i to do tego samego lekarza jak się okazało. To będzie 6tydzien i 2 dni i zastanawiam się czy iść czy za wcześnie. Dostałam tylko maść na swędzenie

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej, po problemach z zalogowaniem jestem i ja. ;) Ostatnia miesiączka 27 października, piękne dwie kreseczki na teście pokazały się już jakiś czas temu. Mam 22 lata i to nasza upragnioną ciąża po blisko roku starań. Wizytę mam na 4 stycznia, mam nadzieję, że zobaczę już serduszko. ❤️

Do góry