justyna919
Fanka BB :)
Ewelina8989 super wiadomość
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zwalam na ciążę bez niej spokojny ze mnie człowiek
7+0Na mdłości polecam kropelki Imbifem -łagodzą mdłości.
Ja od wczoraj wymiotuje... narazie rano na dzień dobry [emoji6] mdli mnie cały dzień, popołudniu jestem jak żywy trup... zła, zmęczona i śpiąca...
Ewelina8989 który to tc od OM?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
super,to pewnie jesteś teraz dużo spokojniejszaDziewczyny jestem po dzisiejszej wizycie u gina Wszystko jest dobrze Zarodek jest i serduszko bije Badania krwi i moczu zrobione Kolejna wizyta za 2 tyg 29.12 i wtedy mam też wizyte u położnej odrazu i mi założy karte ciąży.Poniżej fotka mojego maleństwa Tydzień 7+0 z OM
Taksuper,to pewnie jesteś teraz dużo spokojniejsza
Oj to mnie pocieszyłaś, bo myślałam że tak się nie zdarzaTo ja na pocieszenie powiem, że z drugim dzieckiem nie musi być tak samo z pierwszym synkiem miałam straszne problemy, nie chciał ssać, brodawki miałam tak poranione ze przy karmieniu wyłam, mleka mało.Pokarmiłam niecałe pół roku bo pokarm sam mi zanikł. Drugi synek bezporoblemowo, ładnie ssał, mleka duzooo i karmiłam dwa lata
Ja w pierwszej ciąży nudności 24/7 plus wymioty. Przez pół ciąży. Miałam na receptę od ginekologa czopki Torecan. Tylko z nimi byłam w stanie JAKOŚ funkcjonować!Masakra, czy tylko ja tak mam :-/ chyba już 2 tydzień mam całodniowe mdłości. Nic nie mogę jeść, nic mi nie wchodzi, na nic nie mam apetytu. Jak otworze lodówkę to jeszcze gorzej mi słabo. Nie mam siły juz na nic, zaraz święta, musze ogarnąć dom, potem świąteczne wypieki, nie mam pojęcia jak dam radę. Teraz jest gorzej jak w mojej poprzedniej ciąży z synkiem. Dopiero 8 tydzień a co będzie dalej.. :-(Polecacie może jakieś tabletki na mdłości chociaż żeby je trochę zmniejszyć? :-)
Ja mdłości nie mam, ale pewnie w tej ciązy przytyje ze 100 kg bo bym ciągle jadła.. i jadła i jadła
Po jutrze mam wizytę u lekarza to chyba o coś poproszę takiego, bo tak to jest ciężko a mam jeszcze prawie 3 latka w domu :-)Ja w pierwszej ciąży nudności 24/7 plus wymioty. Przez pół ciąży. Miałam na receptę od ginekologa czopki Torecan. Tylko z nimi byłam w stanie JAKOŚ funkcjonować!
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom