reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

madzia0-1 to ja ci powiem ze mam gorsze wspomnienia z laktacji bo mój mały nie chciał ssac, pokarmu troche miałam i 2,5 miesiąca siedziałam z laktatorem i godzinami sciągałam pokarm! Masakra, mam nadzieje że teraz nie będzie powtórki:(
To dla mnie laktacja była bezproblemu. Jak tylko pokazali ki drugiego dnia jak karmić spod pachy szło z górki a po 5 dniach karmilam w każdej pozycji. Karmilam 18 miesięcy. Po 16 miesiącu karmilam tylko w nocy bo poszłam do pracy. Po 18 ją odstawilam - raz w nocy godzina płaczu- bo w pracy szykować mi się delegacja. Niektórzy mówią że jestem ekspertem ale ja nie miałam żadnych problemów i tyle

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej u mnie pęcherzyk na 16.5mm, a zarodek 5.7mm. Wczoraj lekarka widziała już serduszko☺ Badania wyszły mi bardzo dobrze. Następna wizytę mam dopiero 8 stycznia.
Położna zalozyla mi kartę ciąży. Termin na 1 sierpnia według USG.

Super że już widziałaś maluszka, że serduszko bije, to takie wzruszajace- podpatrywanie nowego życia☺ bardzo się cieszę że z Maluszkiem wszystko w porządki i mam nadzieje że tak będzie u wszystkich mam☺

Ostatnia edycja:
A jak u Was ze snem? Ja dziś nie śpię od 5 rano... co noc budzę się o 2 lub około 4 i nie mogę dalej spać. Zwykle po około godzinie zasypiam. W dzień jestem zmęczona i prawie codziennie chwile śpię ale te noce są bardzo denerwujace...

A jak u Was ze snem? Ja dziś nie śpię od 5 rano... co noc budzę się o 2 lub około 4 i nie mogę dalej spać. Zwykle po około godzinie zasypiam. W dzień jestem zmęczona i prawie codziennie chwile śpię ale te noce są bardzo denerwujace...
Ja też mam problem ze snem :( w nocy się budzę Nie mogę spać a w dzień zasypiam na stojąco
Dostałam wyniki krzywej na czczo 104 po h 192 po 2 186 i powtórka z rozrywki zalamka :( nienawidzę cukrzycy.
Czuje się okropnie, wieczorami mi zimno, nie mam ochoty jeść i wtedy spada mi cukier trzęsą się ręce.. cycki bolą okropnie. Czuje się jakbym była chora a to dopiero początek ciąży..
Androsia gratulacje serduszka :*

Ja dziś obudziłam się po 4 :D i już nie udało mi się zasnąć:( Od ok tygodnia budzę się w nocy na sisiu;) i później ciężko mi zasnąć :(

Pierwsze miałam CC. Strasznie źle wspominam najpierw syn 7,5 h z takimi bólami krzyża że świadomość trafiłam, brak postępów i w końcu CC. Drugi poród też będę miała CC bo jeszcze przed ciążą rozmawiałam na ten temat z moim ginekologiem ;)
Po cc bardzo szybko do siebie doszłam :) nie jedna po sn gorzej niż ja się męczyła

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez pierwsza miałam cesarkę, wtedy następny poród również kończy się ceswrka

Ja nie zastanawiam sie nad problemami w spaniu. Chodzę spać przed 11 a o 5 wstaje do pracy

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też mam problem ze snem :( w nocy się budzę Nie mogę spać a w dzień zasypiam na stojąco
Dostałam wyniki krzywej na czczo 104 po h 192 po 2 186 i powtórka z rozrywki zalamka :( nienawidzę cukrzycy.
Czuje się okropnie, wieczorami mi zimno, nie mam ochoty jeść i wtedy spada mi cukier trzęsą się ręce.. cycki bolą okropnie. Czuje się jakbym była chora a to dopiero początek ciąży..
Androsia gratulacje serduszka :*

Wiola bardzo Ci współczuję tej cukrzycy... nie mam pojęcia ile uciążliwości wiąże się z tą chorobą ale dasz radę, pomyśl jaka będzie za to nagroda- Twoje dzieciątko na rękach☺
Ja w swojej pierwszej ciąży miałam oklejanie łożyska i musiałam leżeć w szpitalu 23 dni -większość bez możliwości wstawiania. Da się przetrwać i to a teraz 16 - latek pyskuje☺

Do góry