reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja zauważyłam, że przestało mi słodkie smakować- to w moim przypadku bardzo dziwne☺ wolę teraz wyraźniejsze potrawy, mięsne, mogą być nawet ostre...

Mam ochotę na awokado i brokuły- nie wiem czy to autosugestia że zdrowe czy czegoś mi brakuje w organiźmie
Ja w drugie ciąży tak o tej porze a termin miałam na maj jadlam kwaśne pomarańcze wybieralam takie nie dojrzałe żeby bardziej kwaśne. Teraz jeszcze nie mam ochoty na takie rzeczy

reklama
Ja w pierwszej ciąży nic nie miałam, zero zachcianek. Teraz ciagnie mnie do slodkiego, chociaz nie powinnam bo w pierwszej ciąży cukrzyca. Mam wogole jakis dziwny posmak w ustach, mdli mnie od zapachu wedlin.
Wogole dzisiaj nie za dobrze sie czulam, chcialo mi sie spac, jakas zdolowana bylam. I zaczynam juz panikowac, martwie sie wszystkim...

Hej dziewczyny :) jak to u Was jest z bólem brzucha/podbrzusza itp? U mnie pare dni przed i po okresie były nasilone skurcze jak na okres i pobolewanie, pózniej stopniowo skurcze sie ograniczały a teraz 5t5d bóle są bardzo sporadyczne. Czy mam sie martwić czy cieszyć się że przechodzę to tak dobrze chociaż w tej kwestii? Bo piersi to już inna bajka, ledwo dadzą sie dotknąć [emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) jak to u Was jest z bólem brzucha/podbrzusza itp? U mnie pare dni przed i po okresie były nasilone skurcze jak na okres i pobolewanie, pózniej stopniowo skurcze sie ograniczały a teraz 5t5d bóle są bardzo sporadyczne. Czy mam sie martwić czy cieszyć się że przechodzę to tak dobrze chociaż w tej kwestii? Bo piersi to już inna bajka, ledwo dadzą sie dotknąć [emoji33]

Ja jestem przed terminem @ i mam delikatne skurcze, ale z tego co pamiętam z ciąży z synem też takie miałam chyba do około 7/8tc. Lekarz mówił żeby brać nospe. Ja sobie jutro jeszcze zadzwonie do swojego ginekologa i upewnię się czy mogę brać już nospe tak na wszelki wypadek

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moje piersi też biedne są- powiększone i obolałe. Śpię w biustonoszu -łatwiej mi przetrwać z nimi noc.

Bolalo mnie juz chyba tydzień przed okresem teraz juz od czasu do czasu delikatnie. Piersi mnie nie bola ale duże się zrobiły juz większego stanika potrzebuje

Ja w pierwszej ciąży nic nie miałam, zero zachcianek. Teraz ciagnie mnie do slodkiego, chociaz nie powinnam bo w pierwszej ciąży cukrzyca. Mam wogole jakis dziwny posmak w ustach, mdli mnie od zapachu wedlin.
Wogole dzisiaj nie za dobrze sie czulam, chcialo mi sie spac, jakas zdolowana bylam. I zaczynam juz panikowac, martwie sie wszystkim...
Ja jestem przejedzona byliśmy w sobotę na urodzinach jeszcze do domu dostalismy pelno jedzenie juz na to patrzeć nie mogę. A za dwa tygodnie święta i będzie to samo. Ja tez przezywam wszystko ze znowu do tego szpitala trzeba będzie to karmienie co chwile. Poród dla mnie ok ale po drugiej ciąży ciężko znosilam początki karmienia 2 dni siedziałam nad sciagaczem i ryczalam i juz się boje ze znowu to samo

Witam wszystkie przyszłe sierpniowe mamusie ja również dołączam do tego fora ;) test pozytywny ;) czekamy na wizytę u lekarza [emoji106]

reklama
Z wstępnych wyliczeń 11.08.2018r ;)
nie ukrywam że jestem nowa i musze się zagłębić w tajniki forum a tu ciekawe rzeczy piszą [emoji3]

Do góry