reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Hej :) moge dolaczyc? Jestem Gosia, mam 23 lata i jestem po dwoch poronieniach :( bylam dzisiaj na becie, jest 31 dzien cyklu (mam 29-32dniowe) i jest strasznie niska - 18,5, w czwartek bede jechala powtarzac. jestem strasznie roztrzesiona, nie moge nawet wylezec.. myslicie, ze jest jakas szansa, ze jest okej? :(
Pozdrawiam ;*

Ps. Dodam, ze testy od czwartku wychodzily bardzo bladziutkie, ale pozytywne..

1513115830-959ea06e089e61c1-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) moge dolaczyc? Jestem Gosia, mam 23 lata i jestem po dwoch poronieniach :( bylam dzisiaj na becie, jest 31 dzien cyklu (mam 29-32dniowe) i jest strasznie niska - 18,5, w czwartek bede jechala powtarzac. jestem strasznie roztrzesiona, nie moge nawet wylezec.. czy jest jakas szansa, ze jest okej? :(
Pozdrawiam ;*

Może późno bylo zagnieżdżanie? Powtórz po 48h i zobacz czy przyrasta. Ja dziś 9.27mlU no ale u mnie to 21 DC, 9dpo. W piątek rano powtarzam sprawdzić czy rośnie bo mam jeszcze 6 dni do @ i zawsze może się to okazać ciążą biochemiczna. Na razie spokojnie nie stresuj się i powtórz za dwa dni badanie :*

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) moge dolaczyc? Jestem Gosia, mam 23 lata i jestem po dwoch poronieniach :( bylam dzisiaj na becie, jest 31 dzien cyklu (mam 29-32dniowe) i jest strasznie niska - 18,5, w czwartek bede jechala powtarzac. jestem strasznie roztrzesiona, nie moge nawet wylezec.. myslicie, ze jest jakas szansa, ze jest okej? :(
Pozdrawiam ;*

Gratulacje :) myśle ze na tym etapie nie masz sie czym martwić, mogłaś mieć zagnieżdżenie późno i stad taka niska beta, ważny jest przyrost :)

Tylko wlasnie martwi mnie to, ze testy o czulosci 10 od czwartku wychodzily bladorozowe, wiec beta juz chyba powinna byc wyzsza :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tylko wlasnie martwi mnie to, ze testy o czulosci 10 od czwartku wychodzily bladorozowe, wiec beta juz chyba powinna byc wyzsza :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Testy płytkowe testami płytkowymi. Najbardziej wiarygodne są badania z krwi. Bez sensu trochę się nakrecasz :)
Na spokojnie powtórz test za dwa dni :) jeśli przyrasta to wszystko jest ok ;)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi beta dziś wyszła 66.
11 dni po owulacji.
Lekarz pojutrze. I rano też zrobię betę zobaczyć jak przyrasta

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jestem przejedzona byliśmy w sobotę na urodzinach jeszcze do domu dostalismy pelno jedzenie juz na to patrzeć nie mogę. A za dwa tygodnie święta i będzie to samo. Ja tez przezywam wszystko ze znowu do tego szpitala trzeba będzie to karmienie co chwile. Poród dla mnie ok ale po drugiej ciąży ciężko znosilam początki karmienia 2 dni siedziałam nad sciagaczem i ryczalam i juz się boje ze znowu to samo
madzia0-1 to ja ci powiem ze mam gorsze wspomnienia z laktacji bo mój mały nie chciał ssac, pokarmu troche miałam i 2,5 miesiąca siedziałam z laktatorem i godzinami sciągałam pokarm! Masakra, mam nadzieje że teraz nie będzie powtórki:(

Do góry