reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja na szczęście lubię swoją pracę i chociaż stresu trochę bywa to chce pracować aż do czerwca

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z synem cała ciążę nie pracowałam. Ale beznadziejna praca więc uciekłam na chorobowe. Fakt faktem też pół ciąży wymiotowałam dalej niż widziałam.
Teraz mam nadzieję że będę się lepiej czuć, jestem na swojej działalności i chciałabym pracować do końca ciąży :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wow 6 dni przed @ i juz wiadomo.. ja sie bałam test po 3 dniach od miesiaczki zrobic bo myślalam ze to nie ciaza.. ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

No sama jestem w szoku... Ale od soboty ciągnięcia w okolicach jajników, skurcze podobne do tych przed @ ale stanowczo za szybko, a z kolei wczoraj myślałam już że zapalenia pęcherza dostałam. Tylko przy sikaniu nic nie bolało. Dlatego zrobiłam test chociaż byłam świecie przekonana że nawet jeśli się udało to test i tak jeszcze będzie negatywny.
Czyli można powiedzieć że po prostu czułam zagnieżdżanie (chociaż że myślałam że to nie możliwe takie rzeczy czuć). W pierwszej ciąży wogole nic nie czułam. Myślałam że znów 13 cs będzie lipa , nawet nie myślałam robić testów, tylko w pracy mi wmawiali ciążę i dla świętego spokoju zrobiłam dzień przed terminem@ test i wyszedł pozytywny. Także od samego widzę, że ta ciąża będzie inna [emoji14]

A macie juz apetyt na cos specjalnego? Ja naradzie nie ostatnio nie smakowaly mi zwyczajne smażone kotlety z piersi kurczaka i kawa tez cos ma dla mnie dziwny smak

Ja zauważyłam, że przestało mi słodkie smakować- to w moim przypadku bardzo dziwne☺ wolę teraz wyraźniejsze potrawy, mięsne, mogą być nawet ostre...

Mam ochotę na awokado i brokuły- nie wiem czy to autosugestia że zdrowe czy czegoś mi brakuje w organiźmie

reklama
Ja zauważyłam, że przestało mi słodkie smakować- to w moim przypadku bardzo dziwne[emoji5] wolę teraz wyraźniejsze potrawy, mięsne, mogą być nawet ostre...

Mam ochotę na awokado i brokuły- nie wiem czy to autosugestia że zdrowe czy czegoś mi brakuje w organiźmie
Może być że organizm potrzebuje :D ja z synem w ciąży tak mieszkałam smaki że wg przesądów powinien być chyba obojnakiem [emoji23] jak nienawidziłam białego sera to pierwszy trymestr jak przynajmniej dziennie pół kostki sera nie zjadłam to chora byłam ! Po prostu brakowało mi nabiału :) bo ogólnie jem go bardzo mało :)

Do góry