reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ewela bardzo ci wspolczoje ;(
Sama kiedys przezylam strate i wiem co czujesz :( przytulam mocno !!

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, ja miałam i mam straszne bóle żołądka, jelit i ogólnie podbrzusza + okropne mdłości, wszystko zwalałam na ciąże ale moja gin powiedziała, że nie ma takie opcji abym tak cierpiała. Jestem po wstępnych badaniach i okazuje się, że mam bakterie w układzie moczowym i jakiś problem z trzustką. Jutro będzie wizyta u lekarza jak leczymy, od 2 dni jestem na diecie lekkostrawnej i powiem Wam, że mimo że nie jest idealnie to w końcu trochę żyje i odpoczywam psychicznie. Także zachęcam do wszelkich badań, dbajmy o siebie :)

Hej u mnie dwa testy pozytywne dziś wizyta u lekarza:-) 4 miesiące temu urodziłam cudownego synka, a teraz to ciaza z zaskoczenia :p
Gratulacje szczególnie. Ja tak chciałam. Od Zakończenia 3 miesiąca do 13 miesiąca życia się staraliśmy. I teraz przez nie więcej jak pół roku

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z dnia na dzień czuje się coraz gorzej. Mdłości ciężki żołądek i zmęczona. Wszyscy mi mówią że słabo wyglądam.....

Jestem mega zmęczona... codziennie od około 14 się snuję po miejscu pracy....
i wszyscy mnie denerwują :)

Ja na szczęście lubię swoją pracę i chociaż stresu trochę bywa to chce pracować aż do czerwca

Wiesz :) ja też swoją pracę uwielbiam i o zwolnieniu póki co nie myśle :) ale jestem taka jakaś poddenerwowana i ciągle po południu zmęczona... i ciągle ziewam :)
dokładnie tak było przy poprzedniej ciązy :)

Czesc dziewczyny.
Zapisalam sie do lekarza i czy wy tez tak dlugo czekaliscie na wizyte do swojego lekarza bo ja az rowny miesiac na 12.01.. i zaraz chyba sie przejde i gdzies inndziej zaspisze bo zglupieje..

Ja mialam cukier podwyzszony w drugiej ciazy. I musialam byc na diecie i kontrolowac cukier..

Dziewczyny czy wy tez tak macie badz mialyscie ze po zrobieniu testu nadal chodzilyscie do lazienki co chwile i sprawdzalyscie czy okres nie przyszedl.. ja tak mam.. i chyba wariuje.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak mam.
Strasznie się boję że coś pójdzie nie tak.
Niewiem skąd u mnie taki lęk.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry