reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Witam nowe mamusie,robi się żywiej na wątku super;)

U mnie bez zmian mdli strasznie,chyba tylko w trakcie jedzenia przechodzi,jak skończę zaczyna na nowo.Także wesoło.Do wizyty coraz bliżej więc i mnie stresik dopada co ja tam zobaczęo_O

Nina jejku to co on ci tam robili,współczuję zwłaszcza zważywszy na twoją historię.Czyli teraz w środę masz normalną wizytę?

aaa i pytanko do dziewczyn już po wizytach,Macie już założone karty ciąży?

reklama

U mnie bez zmian mdli strasznie,chyba tylko w trakcie jedzenia przechodzi,jak skończę zaczyna na nowo.Także wesoło.Do wizyty coraz bliżej więc i mnie stresik dopada co ja tam zobaczęo_O

Nina jejku to co on ci tam robili,współczuję zwłaszcza zważywszy na twoją historię.Czyli teraz w środę masz normalną wizytę?

Mnie też mdli. Od wczoraj a tak czułam się super. Nic mi się nie chce. Mimo picia dużo jej mi się zbiera w organizmie a że ostatnio złapałam 3kg to mi ciasno w spodniach

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam na usg jeszcze nic nie widać [emoji20]strasznie się denerwuje lekarz mówił że może wcześnie być mam jutro zrobic betę jeśli będzie około 1800 to wporzadku a jeśli ponad 2000 to ciąża pozamaciczna. Mówił że macica jest ropulchniona i wskazuje na ciążę i nic nie wskazuje na ciążę pozamaciczna ale ja sie bardzo denerwuje [emoji20]w środę mam znowu iść na usg. Oszaleje chyba ostatnio @ miałam 2 listopada. Boję się dziewczyny

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny to jak jest za duże hcg tzn że ciąża pozamaciczna????

Ja mam kolejna wizyte teraz w środe będzie to równy 7 tc i jestem ciekawa czy jak już by był widoczny zarodek i akcja serca czy lekarz założy mi karte ciąży czy się wstrzyma do kolejnej wizyty.Narazie to się stresuje czy będzie już widać dzidzie czy nie bo jak byłam w 5tyg i 5 dniu to był sam pęcherzyk.

Ja mam kolejna wizyte teraz w środe będzie to równy 7 tc i jestem ciekawa czy jak już by był widoczny zarodek i akcja serca czy lekarz założy mi karte ciąży czy się wstrzyma do kolejnej wizyty.Narazie to się stresuje czy będzie już widać dzidzie czy nie bo jak byłam w 5tyg i 5 dniu to był sam pęcherzyk.
W pierwszej ciąży jak byłam w 5 tygodniu i był tylko pęcherzyk to już mi założył kartę ciąży :)

reklama
Cześć dziewczyny gratulacje dla Was :) życzę Wam spokojnych ciaz . Zajrzałam do Was bo rodziłam w sierpniu tego roku i wydaje mi się że dopiero co robiłam test ciążowy :O czas za szybko ucieka ...

3i49px9i0zyc0xeb.png

Do góry