reklama
Jest, jest. Byłam przed chwilą w sklepie spacerkiem i jest naprawdę przyjemnie. Zgrzałam się w tej zimowej kurtce. Wyciągnęłam już adidasyJest nadzieja na wiosnę[emoji16][emoji16]
[emoji173]10.08.2018[emoji173]
E
Ewka34
Gość
Ciekawe jak jutro bedzie u mnie.. z racji tego ze moj jutro pracuje ,nie podwiezie mnie do gina ,wiec musze jechac autobusem.. do tego isc z jednego konca miasta na drugi dac zwolnienie... mam nadzieje ze nie bedzie wialo i bedzie w miare cieplo..Jest, jest. Byłam przed chwilą w sklepie spacerkiem i jest naprawdę przyjemnie. Zgrzałam się w tej zimowej kurtce. Wyciągnęłam już adidasy
madziula92
Fanka BB :)
u mnie dziś było słonecznie, ale chłodno szkoda, że na razie muszę siedzieć w domu i się kurować
Biedroneczka10
Ja biorę magnezu B6 3 razy dziennie po jednejPytanie do osób biorących magnez. Ile razy dziennie przyjmujecie?
Biedroneczka10
Link do: Adapter do pasów dla kobiet w ciąży - InSafe Seatbelt Guide
Znalazłam taki adapter w sumie ciekawy patent, muszę jeszcze poczytać gdzieś opinie.
Znalazłam taki adapter w sumie ciekawy patent, muszę jeszcze poczytać gdzieś opinie.
.rudzielec
Mój Mężuś tez już wyszukuje na Allegro samochody sterowane, drony i Lego. I w dzień urodzenia się Maleństwa już mu podaruje pierwszy prezent [emoji12] No duże dziecko normalnie
U nas tez dziś słoneczko pięknie swieci, ale zimno jak nie wiadomo co [emoji17]
A jutro rano pędzę na krew, później na fitnes i na 16 idę na paznokcie [emoji1330] Może w końcu będzie cieplej jak dziś [emoji4]
20 sierpnia 2018
U nas tez dziś słoneczko pięknie swieci, ale zimno jak nie wiadomo co [emoji17]
A jutro rano pędzę na krew, później na fitnes i na 16 idę na paznokcie [emoji1330] Może w końcu będzie cieplej jak dziś [emoji4]
20 sierpnia 2018
madziula92
Ja biorę magnezu B6 3 razy dziennie po jednej
ja biorę magne b6 2 tabletki dziennie, ale można 3 razy dziennie po 1 tabletce
reklama
karkula309
Biorę asmag 3 razy dziennie po 2 tabletkiPytanie do osób biorących magnez. Ile razy dziennie przyjmujecie?
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom