Różyczka91
Aktywna w BB
Też biorę magne b6 2 razy po 1 tabletce☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Magne b6 3x1tabl. Wcześniej brałam nawet do 6x1[emoji4]Pytanie do osób biorących magnez. Ile razy dziennie przyjmujecie?
Tak samo jaBiorę asmag 3 razy dziennie po 2 tabletki
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi zmienił się termin na 2.09.2018, płeć pewnie poznam dopiero 16 kwietnia dziękuję za updateDziewczyny zaktualizowałam listę mam sierpniowych o informację dot. płci naszych dzieciaków. W temacie pojawiło się kilka postów z taką wieścią - jeśli chcecie się przyłączyć to dorzućcie proszę od siebie proszę w wątku z lista (link poniżej) bo przyznaję, że trudno mi na bieżąco to śledzić. Jeśli jeszcze w ogóle nie ma Was na liście albo zmienił się termin czy cokolwiek się nie zgadza - chętnie wprowadzę zmiany
Link do: Lista mam - sierpień 2018
Zmieniłam tak porządnie Ci się zmieniłMi zmienił się termin na 2.09.2018, płeć pewnie poznam dopiero 16 kwietnia dziękuję za update
[emoji192]02.09.2018[emoji192]
Żeby nie mieć skurczów i twardnienia brzucha. Byłam właśnie na wizycie wszystko ok jutro USG połówkowea dlaczego bierzecie magnez?
profilaktycznie czy miałyście takie problemy?Żeby nie mieć skurczów i twardnienia brzucha. Byłam właśnie na wizycie wszystko ok jutro USG połówkowe