reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Tzn wiesz powoli cos porobic,nie przesilajac sie,nie spieszac.. zreszta zobaczymy jak bede sie czuc bo cieplosc moze przyjsc pozno ;) :D
Mi tak szczerze nie spieszy się do upałów. 15 stopni i tyle. Boje się opuchniętych nog, pocenia i problem w co się ubrać żeby było dobrze i problem w nocy bo za gorąco

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokladnie ;) nie mysl ze ja kocham upaly ;) wole cieplosc hyhyhy :D
Mi nawet zimno nie przeszkadza. Tylko ostatnio prawie się wywaliłam. No i wkurzam się bo mój nocny grzejnik zawsze jak są mrozy to ma 3 zmianę i musi iść do pracy a ja marznę [emoji19][emoji19] w tym tygodniu też się wykpił od grzania :D

Mi nawet zimno nie przeszkadza. Tylko ostatnio prawie się wywaliłam. No i wkurzam się bo mój nocny grzejnik zawsze jak są mrozy to ma 3 zmianę i musi iść do pracy a ja marznę [emoji19][emoji19] w tym tygodniu też się wykpił od grzania :D

Mi zimno przeszkadza ,nie lubie ,a moj prywatny grzejnik,dobrze ze nie ma trzecich zmian :D

Mi tak szczerze nie spieszy się do upałów. 15 stopni i tyle. Boje się opuchniętych nog, pocenia i problem w co się ubrać żeby było dobrze i problem w nocy bo za gorąco

A ja uwielbiam lato i ciepełko, jak można chodzić w sukienkach na ramiączkach, krótkich spodenkach i sandałkach :) ale obawiam się czy to najbliższe lato też będę uwielbiać :D mam nadzieję, że nie będę bardzo opuchnięta i duża

[emoji64]02.08.2018[emoji64]

p19u43r85mf3dc6h.png

A ja uwielbiam lato i ciepełko, jak można chodzić w sukienkach na ramiączkach, krótkich spodenkach i sandałkach :) ale obawiam się czy to najbliższe lato też będę uwielbiać :D mam nadzieję, że nie będę bardzo opuchnięta i duża

[emoji64]02.08.2018[emoji64]

p19u43r85mf3dc6h.png
Ja właśnie tego się boje ;) bo ogólnie to lubię lato :) tylko wizja tego lata jest straszna. Oczywiście oprócz samego bobasa :)

reklama
No bo mężowie tacy są [emoji23] Ja mam cały czas wrażenie, że mój mąż cieszy się z synka, bo będzie na legalu bawić się autkami[emoji23][emoji23][emoji23]

16uds65gf2i39h6o.png

[emoji173]10.08.2018[emoji173]
Hehehe ja odnoszę takie samo wrażenie co do mojego męża [emoji2]

Napisane na ASUS_X008D w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry