reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Tzn wiesz powoli cos porobic,nie przesilajac sie,nie spieszac.. zreszta zobaczymy jak bede sie czuc bo cieplosc moze przyjsc pozno ;) :D
Mi tak szczerze nie spieszy się do upałów. 15 stopni i tyle. Boje się opuchniętych nog, pocenia i problem w co się ubrać żeby było dobrze i problem w nocy bo za gorąco

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokladnie ;) nie mysl ze ja kocham upaly ;) wole cieplosc hyhyhy :D
Mi nawet zimno nie przeszkadza. Tylko ostatnio prawie się wywaliłam. No i wkurzam się bo mój nocny grzejnik zawsze jak są mrozy to ma 3 zmianę i musi iść do pracy a ja marznę [emoji19][emoji19] w tym tygodniu też się wykpił od grzania :D

Mi nawet zimno nie przeszkadza. Tylko ostatnio prawie się wywaliłam. No i wkurzam się bo mój nocny grzejnik zawsze jak są mrozy to ma 3 zmianę i musi iść do pracy a ja marznę [emoji19][emoji19] w tym tygodniu też się wykpił od grzania :D

Mi zimno przeszkadza ,nie lubie ,a moj prywatny grzejnik,dobrze ze nie ma trzecich zmian :D

Mi tak szczerze nie spieszy się do upałów. 15 stopni i tyle. Boje się opuchniętych nog, pocenia i problem w co się ubrać żeby było dobrze i problem w nocy bo za gorąco

A ja uwielbiam lato i ciepełko, jak można chodzić w sukienkach na ramiączkach, krótkich spodenkach i sandałkach :) ale obawiam się czy to najbliższe lato też będę uwielbiać :D mam nadzieję, że nie będę bardzo opuchnięta i duża

[emoji64]02.08.2018[emoji64]

p19u43r85mf3dc6h.png

A ja uwielbiam lato i ciepełko, jak można chodzić w sukienkach na ramiączkach, krótkich spodenkach i sandałkach :) ale obawiam się czy to najbliższe lato też będę uwielbiać :D mam nadzieję, że nie będę bardzo opuchnięta i duża

[emoji64]02.08.2018[emoji64]

p19u43r85mf3dc6h.png
Ja właśnie tego się boje ;) bo ogólnie to lubię lato :) tylko wizja tego lata jest straszna. Oczywiście oprócz samego bobasa :)

reklama
No bo mężowie tacy są [emoji23] Ja mam cały czas wrażenie, że mój mąż cieszy się z synka, bo będzie na legalu bawić się autkami[emoji23][emoji23][emoji23]

16uds65gf2i39h6o.png

[emoji173]10.08.2018[emoji173]
Hehehe ja odnoszę takie samo wrażenie co do mojego męża [emoji2]

Napisane na ASUS_X008D w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry