reklama
E
Ewka34
Gość
W wielkopolsce tez sloneczko ale mrozno troszkeHej. Nie wiem jak u was ale w kujawsko- pomorskim dziś zawitało słońce
karkula309
Fanka BB :)
Mi tak szczerze nie spieszy się do upałów. 15 stopni i tyle. Boje się opuchniętych nog, pocenia i problem w co się ubrać żeby było dobrze i problem w nocy bo za gorącoTzn wiesz powoli cos porobic,nie przesilajac sie,nie spieszac.. zreszta zobaczymy jak bede sie czuc bo cieplosc moze przyjsc pozno
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
E
Ewka34
Gość
Dokladnie nie mysl ze ja kocham upaly wole cieplosc hyhyhyMi tak szczerze nie spieszy się do upałów. 15 stopni i tyle. Boje się opuchniętych nog, pocenia i problem w co się ubrać żeby było dobrze i problem w nocy bo za gorąco
karkula309
Mi nawet zimno nie przeszkadza. Tylko ostatnio prawie się wywaliłam. No i wkurzam się bo mój nocny grzejnik zawsze jak są mrozy to ma 3 zmianę i musi iść do pracy a ja marznę [emoji19][emoji19] w tym tygodniu też się wykpił od grzaniaDokladnie nie mysl ze ja kocham upaly wole cieplosc hyhyhy
E
Ewka34
Gość
Mi zimno przeszkadza ,nie lubie ,a moj prywatny grzejnik,dobrze ze nie ma trzecich zmianMi nawet zimno nie przeszkadza. Tylko ostatnio prawie się wywaliłam. No i wkurzam się bo mój nocny grzejnik zawsze jak są mrozy to ma 3 zmianę i musi iść do pracy a ja marznę [emoji19][emoji19] w tym tygodniu też się wykpił od grzania
Maljan
A ja uwielbiam lato i ciepełko, jak można chodzić w sukienkach na ramiączkach, krótkich spodenkach i sandałkach ale obawiam się czy to najbliższe lato też będę uwielbiać mam nadzieję, że nie będę bardzo opuchnięta i dużaMi tak szczerze nie spieszy się do upałów. 15 stopni i tyle. Boje się opuchniętych nog, pocenia i problem w co się ubrać żeby było dobrze i problem w nocy bo za gorąco
[emoji64]02.08.2018[emoji64]
karkula309
Ja właśnie tego się boje bo ogólnie to lubię lato tylko wizja tego lata jest straszna. Oczywiście oprócz samego bobasaA ja uwielbiam lato i ciepełko, jak można chodzić w sukienkach na ramiączkach, krótkich spodenkach i sandałkach ale obawiam się czy to najbliższe lato też będę uwielbiać mam nadzieję, że nie będę bardzo opuchnięta i duża
[emoji64]02.08.2018[emoji64]
E
Ewka34
Gość
Tez sie boje tych upalow,strasznie ,dlatego wole ciepelko do 20 st hyhyJa właśnie tego się boje bo ogólnie to lubię lato tylko wizja tego lata jest straszna. Oczywiście oprócz samego bobasa
reklama
madziula92
Hehehe ja odnoszę takie samo wrażenie co do mojego męża [emoji2]No bo mężowie tacy są [emoji23] Ja mam cały czas wrażenie, że mój mąż cieszy się z synka, bo będzie na legalu bawić się autkami[emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji173]10.08.2018[emoji173]
Napisane na ASUS_X008D w aplikacji Forum BabyBoom