reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Doskonale.cie rozumiem bo rowniez bylam w takiej sytuacji. Ale ciaze nawet przenosilam i urodzilam zdrowa corke :)

Nawet myslalam ze bedzie gorzej a bylo i jest calkiem dobrze :) starsza czekala az bedzie sie mogla bawic z mlodsza, wszystko jej tlumaczylam co, jak i dlaczego, dawalam jej dzidziusia na rece oczywiscie z pomoca, byla zazdrosna ale tez czesto glaskala i calowala mala, a teraz to i czasem sie kloca i bija :) i powiem ci ze teraz chyba bedzie gorzej bo moja 3,5 latka nawet nie chce slyszec slowa dzidzius :(
Mój starszy też jak usłyszał że znów będzie dzidziuś. Zaprzeczał że nie będzie i że on już jednego ma i nie chce więcej.. Ale rozmawiam z nim i już się oswaja z myślą że będzie miał jeszcze jednego towarzysza :-) Młodszy będzie miał roczek i nijak będę mogła go przygotować na dzidziusia nie wiem czy co kokwiek będzie rozumiał.. Ale przyzwyczai się, nie będzie miał wyjścia:-)

Napisane na SM-J510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój starszy też jak usłyszał że znów będzie dzidziuś. Zaprzeczał że nie będzie i że on już jednego ma i nie chce więcej.. Ale rozmawiam z nim i już się oswaja z myślą że będzie miał jeszcze jednego towarzysza :-) Młodszy będzie miał roczek i nijak będę mogła go przygotować na dzidziusia nie wiem czy co kokwiek będzie rozumiał.. Ale przyzwyczai się, nie będzie miał wyjścia:-)

Dokladnie, mysle ze jak zobacza jak nasze brzuszki rosna i beda kopac :) to pomalu beda rozumiec co sie dzieje. A jak teraz zareagowal na dzidzia?

Dokladnie, mysle ze jak zobacza jak nasze brzuszki rosna i beda kopac :) to pomalu beda rozumiec co sie dzieje. A jak teraz zareagowal na dzidzia?
Na pierwsze zareagował super chociaż początkowo ciężko mu było uwierzyć że w brzuchu dzidziuś rośnie hehe :-) A teraz jest najlepszym braciszkiem na świecie:-) Mały zapatrzony w niego w jak obrazek

Na pierwsze zareagował super chociaż początkowo ciężko mu było uwierzyć że w brzuchu dzidziuś rośnie hehe :-) A teraz jest najlepszym braciszkiem na świecie:-) Mały zapatrzony w niego w jak obrazek

No to super :) to teraz pewnie marzysz o dziewczynce? ;)

Chciałam Was zapytać czy macie dużo objawów ciazowych? Mdłości itp. Bo ja poki co malo ciążowo sie czuje, brak mdłości, piersi powiększone, obolale no i duzo wypryskow, cera na buzi znacznie sie pogorszyla.

Chciałam Was zapytać czy macie dużo objawów ciazowych? Mdłości itp. Bo ja poki co malo ciążowo sie czuje, brak mdłości, piersi powiększone, obolale no i duzo wypryskow, cera na buzi znacznie sie pogorszyla.
Mnie mdłości męczą strasznie.. Nie mogę doprowadzać do glodu, bo wtedy jest najgorzej.. I odrzuca mnie od lodówki za dużo zapachów.. Jutro mam iść na czczo do lekarza I już się boję jak tam dojadę autobusem..
Bez podkładu nie wyjdę z domu, bo też pełno niespodzianek mi wywala..

reklama

Ja mdlosci rowniez nie mam, tak to sennosc, czasem bole w krzyzu oraz podbrzusza, piersi rowniez sie powiekszyly oraz mam ciemne obwodki wokol sutkow- moj typowy objaw ciazowy :), no i straszne smaki w buzi.

Do góry