reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Chciałam Was zapytać czy macie dużo objawów ciazowych? Mdłości itp. Bo ja poki co malo ciążowo sie czuje, brak mdłości, piersi powiększone, obolale no i duzo wypryskow, cera na buzi znacznie sie pogorszyla.
Hej :) no ja też nie mam póki co objawów, piersi jedynie bolesne, czasem podbrzusze, cera to mi akurat nawet się poprawiłam. Generalnie na brak objawów nie ma co narzekać [emoji14] jeszcze nas może dopaść :D

8une3e3kboxodwaq.png

Mnie mdłości męczą strasznie.. Nie mogę doprowadzać do glodu, bo wtedy jest najgorzej.. I odrzuca mnie od lodówki za dużo zapachów.. Jutro mam iść na czczo do lekarza I już się boję jak tam dojadę autobusem..
Bez podkładu nie wyjdę z domu, bo też pełno niespodzianek mi wywala..
Na zapachy tez reaguje ale póki co nie jakoś mocno, po prostu wyczuwam je mocniej, a niektóre rzeczy mocno mi śmierdzą, ale mdłości nie mam

Hej :) no ja też nie mam póki co objawów, piersi jedynie bolesne, czasem podbrzusze, cera to mi akurat nawet się poprawiłam. Generalnie na brak objawów nie ma co narzekać [emoji14] jeszcze nas może dopaść :D

8une3e3kboxodwaq.png
Teoretycznie tak lepiej czuć się dobrze:) ale wiadomo im więcej objawow kobieta pewniejsza :) plecy mnie tez.mecza konkretnie ledzwie, pewnie dlatego ze jestem pokrzywiona bardzo i dlatego odczuwam to byc moze w skutek powiekszajacej sie macicy.

Teoretycznie tak lepiej czuć się dobrze:) ale wiadomo im więcej objawow kobieta pewniejsza :) plecy mnie tez.mecza konkretnie ledzwie, pewnie dlatego ze jestem pokrzywiona bardzo i dlatego odczuwam to byc moze w skutek powiekszajacej sie macicy.
Niewykluczone :) dla pewności beta i usg mi wystarczy, objawy mogę odpuścić, jeśli ode mnie miałoby to zależeć :D z objawów to jedynie brzuchol mógłby być :D to powinien być piękny czas, a nie mordęga z bólami wszystkiego i częstszym przytulaniem muszli niż męża :D

Czasem mi się zdarzy wystraszyć, jak mnie lekkie skurcze podbrzusza łapną, jak na @, ale kilka minut tak mnie pomęczy i spokój :)

8une3e3kboxodwaq.png

Ja nie mam objawów za wyjątkiem tkliwych brodawek i częstym chodzeniem siku. Może dopiero nadejdą...

ckaigov3zxqq2hf2.png

Gdzies czytalam ze takie konkretne objawy w 7 tyg sie pojawiaja :) chociaz ja w dwoch ciazach mialam od samego poczatku juz konkretne :)
Jutro ide na bete, troche sie denerwuje

Gdzies czytalam ze takie konkretne objawy w 7 tyg sie pojawiaja :) chociaz ja w dwoch ciazach mialam od samego poczatku juz konkretne :)
Uważam, że dobre nastawienie to podstawa. Termin mamy podobny . Ja robiłam bete 11.12 i 14.12 urosła o 150 %. Następna chyba zrobię koło środy. A jutro już koniecznie muszę umówić lekarza.
Ps. Chyba coś mi się suwaczek nie aktualizuje. Dziś mam równe 5 tyg.

ckaigov3zxqq2hf2.png

Ja mdlosci rowniez nie mam, tak to sennosc, czasem bole w krzyzu oraz podbrzusza, piersi rowniez sie powiekszyly oraz mam ciemne obwodki wokol sutkow- moj typowy objaw ciazowy :), no i straszne smaki w buzi.

ja tez jutro beta, a kiedy robilas ostatnio i ile wynosiła?

reklama
Uważam, że dobre nastawienie to podstawa. Termin mamy podobny . Ja robiłam bete 11.12 i 14.12 urosła o 150 %. Następna chyba zrobię koło środy. A jutro już koniecznie muszę umówić lekarza.
Ps. Chyba coś mi się suwaczek nie aktualizuje. Dziś mam równe 5 tyg.
Na suwaczku masz 5 tyg. Staram się co prawda nie denerwować ale po pierwszej ciąży zakonczonej obumarciem( w tym roku ) i do tego dziwnaym uczuleniem, obrzekami jakoś boje się wszystkiego.

Do góry