reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U mnie wiedzą dzieci i kilku przyjaciół, rodzice ani brat jeszcze nie wiedzą- chcemy im powiedzieć na gwiazdkę☺

Ostatnia edycja:
reklama
Witam SERDECZNIE ❤, nieśmiało dołączam jeśli można. Podczytuje i podglądam czasem i postanowiłam dołączyć. 7 grudnia ujrzalam dwie kreski. Dzień ten przepełniony radością i strachem, bo to druga ciąża, pierwsza obumarla, do tego mialam jakąś dziwną pokrzywke i obrzeki, prawdopodobnie odrzucenie plodu przez organizm(nie ma stu procentowej diagnozy), o pierwszą ciążę staraliśmy się dlugoooo. Druga już szybciej. Aktualnie 6 tydzień. Na poprzedniej wizycie pęcherzyk, malutki zarodek, ciąża żywa. We wtorek kolejna wizyta na ktorej mam nadzieję bedzie wszystko dobrze. Jak dotąd beta ładnie rośnie, jutro będę mieć kolejne pobranie na bete. Pozdrawiam wszystkie mamusie.

Witam SERDECZNIE ❤, nieśmiało dołączam jeśli można. Podczytuje i podglądam czasem i postanowiłam dołączyć. 7 grudnia ujrzalam dwie kreski. Dzień ten przepełniony radością i strachem, bo to druga ciąża, pierwsza obumarla, do tego mialam jakąś dziwną pokrzywke i obrzeki, prawdopodobnie odrzucenie plodu przez organizm(nie ma stu procentowej diagnozy), o pierwszą ciążę staraliśmy się dlugoooo. Druga już szybciej. Aktualnie 6 tydzień. Na poprzedniej wizycie pęcherzyk, malutki zarodek, ciąża żywa. We wtorek kolejna wizyta na ktorej mam nadzieję bedzie wszystko dobrze. Jak dotąd beta ładnie rośnie, jutro będę mieć kolejne pobranie na bete. Pozdrawiam wszystkie mamusie.

Witaj, jesli beta rosnie to dziecko sie rozwija prawidlowo :) gratulacje

U mnie wie tylko moja mama i rodzenstwi ktore z nia mieszka i to przypadkiem bo postawila alkohol a ja powiedzialam ze nie bede pic :) najbardziej sie boje reakcji tesciowej ale pewnie dopiero w swieta sie dowie

Ja mam 23 lata i bede miec 3 dziecko :) bardzo mlodo wyszlam za maz i wcale nie zaluje wrecz przeciwnie :)
Jak dajesz radę z małą różnicę wieku? Ciężko jest? U mnie było 4 lata różnicy.. teraz będzie rok po roku.. Podejrzewam pierwsze pół roku będzie przegwizdane.. xd Ale kto da radę jak nie my?:p

Napisane na SM-J510F w aplikacji Forum BabyBoom

Doskonale.cie rozumiem bo rowniez bylam w takiej sytuacji. Ale ciaze nawet przenosilam i urodzilam zdrowa corke :)

Jak dajesz radę z małą różnicę wieku? Ciężko jest? U mnie było 4 lata różnicy.. teraz będzie rok po roku.. Podejrzewam pierwsze pół roku będzie przegwizdane.. xd Ale kto da radę jak nie my?:p

Napisane na SM-J510F w aplikacji Forum BabyBoom

Nawet myslalam ze bedzie gorzej a bylo i jest calkiem dobrze :) starsza czekala az bedzie sie mogla bawic z mlodsza, wszystko jej tlumaczylam co, jak i dlaczego, dawalam jej dzidziusia na rece oczywiscie z pomoca, byla zazdrosna ale tez czesto glaskala i calowala mala, a teraz to i czasem sie kloca i bija :) i powiem ci ze teraz chyba bedzie gorzej bo moja 3,5 latka nawet nie chce slyszec slowa dzidzius :(

reklama
Do góry