reklama
Witam SERDECZNIE ❤, nieśmiało dołączam jeśli można. Podczytuje i podglądam czasem i postanowiłam dołączyć. 7 grudnia ujrzalam dwie kreski. Dzień ten przepełniony radością i strachem, bo to druga ciąża, pierwsza obumarla, do tego mialam jakąś dziwną pokrzywke i obrzeki, prawdopodobnie odrzucenie plodu przez organizm(nie ma stu procentowej diagnozy), o pierwszą ciążę staraliśmy się dlugoooo. Druga już szybciej. Aktualnie 6 tydzień. Na poprzedniej wizycie pęcherzyk, malutki zarodek, ciąża żywa. We wtorek kolejna wizyta na ktorej mam nadzieję bedzie wszystko dobrze. Jak dotąd beta ładnie rośnie, jutro będę mieć kolejne pobranie na bete. Pozdrawiam wszystkie mamusie.
Anet29
Fanka BB :)
Witam SERDECZNIE ❤, nieśmiało dołączam jeśli można. Podczytuje i podglądam czasem i postanowiłam dołączyć. 7 grudnia ujrzalam dwie kreski. Dzień ten przepełniony radością i strachem, bo to druga ciąża, pierwsza obumarla, do tego mialam jakąś dziwną pokrzywke i obrzeki, prawdopodobnie odrzucenie plodu przez organizm(nie ma stu procentowej diagnozy), o pierwszą ciążę staraliśmy się dlugoooo. Druga już szybciej. Aktualnie 6 tydzień. Na poprzedniej wizycie pęcherzyk, malutki zarodek, ciąża żywa. We wtorek kolejna wizyta na ktorej mam nadzieję bedzie wszystko dobrze. Jak dotąd beta ładnie rośnie, jutro będę mieć kolejne pobranie na bete. Pozdrawiam wszystkie mamusie.
Witaj, jesli beta rosnie to dziecko sie rozwija prawidlowo gratulacje
Witaj, jesli beta rosnie to dziecko sie rozwija prawidlowo gratulacje[/QUOTE
Mam taką nadzieję, ale strach jest po ostatnich przeżyciach. Niecierpliwie wypatruje wtorku
Late92
Zaangażowana w BB
Jak dajesz radę z małą różnicę wieku? Ciężko jest? U mnie było 4 lata różnicy.. teraz będzie rok po roku.. Podejrzewam pierwsze pół roku będzie przegwizdane.. xd Ale kto da radę jak nie my?U mnie wie tylko moja mama i rodzenstwi ktore z nia mieszka i to przypadkiem bo postawila alkohol a ja powiedzialam ze nie bede pic najbardziej sie boje reakcji tesciowej ale pewnie dopiero w swieta sie dowie
Ja mam 23 lata i bede miec 3 dziecko bardzo mlodo wyszlam za maz i wcale nie zaluje wrecz przeciwnie
Napisane na SM-J510F w aplikacji Forum BabyBoom
Anet29
Doskonale.cie rozumiem bo rowniez bylam w takiej sytuacji. Ale ciaze nawet przenosilam i urodzilam zdrowa corke
Jak dajesz radę z małą różnicę wieku? Ciężko jest? U mnie było 4 lata różnicy.. teraz będzie rok po roku.. Podejrzewam pierwsze pół roku będzie przegwizdane.. xd Ale kto da radę jak nie my?
Napisane na SM-J510F w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet myslalam ze bedzie gorzej a bylo i jest calkiem dobrze starsza czekala az bedzie sie mogla bawic z mlodsza, wszystko jej tlumaczylam co, jak i dlaczego, dawalam jej dzidziusia na rece oczywiscie z pomoca, byla zazdrosna ale tez czesto glaskala i calowala mala, a teraz to i czasem sie kloca i bija i powiem ci ze teraz chyba bedzie gorzej bo moja 3,5 latka nawet nie chce slyszec slowa dzidzius
Anet29
Czy widać suwaczek? Bo starałam sie ustawić ?
Ja widze
to fajnie bo mi nie wyświetliłoJa widze
reklama
Anet29
to fajnie bo mi nie wyświetliło
Mi normalnie tez nie wyslwietla tylko jak obroce tel